lahaine.org
Nacionales PP.Catalans, Anticarcelaria :: 20/04/2012

[Actualitzat] Els Mossos assalten ara mateix els domicilis particulars dels 4 detinguts ahir

La Directa
Los mossos asaltan los domicilios particulares de las 4 detenidas ayer en Barcelona.

Un nombrós dispositiu d'antiavalots dels mossos està efectuant des de les dotze del migdia el registre dels domicilis de les quatre persones detingudes ahir a Barcelona en relació amb les mobilitzacions de la vaga general.

En concret, el carrer Constitució del barri de La Bordeta està tallat des de la Rambla Badal i fins el carrer Olzinelles per catorze furgons de la Brigada Mòbil. Els agents encaputxats i amb les escopetes a l'espatlla acordonen tota la zona i han arraconat i identificat a quatre veïns que s'han apropat per mostrar suport a les persones detingudes. El veïnat observa amb estupefacció des dels balcons l'ocupació policial d'aquest tranquil barri de La Bordeta, just a tocar del recinte fabril de Can Batlló. Dos vehicles patrulla dels mossos han traslladat dues de les persones detingudes fins al seu habitatge, i conjuntament amb un secretari judicial estan procedint al registre de les seves pertinences i objectes personals.

Altres sis furgonetes policials es troben a la plaça Orfila i al carrer Segre de Sant Andreu de Palomar, on un altre funcionari judicial està fent el registre del domicili d'un altre dels detinguts ahir. Mossos s'han endut PCs, diners, etc. de tot l'edifici, no només del domicili del detingut.

Es dóna l'estranya coincidència que el jutjat que ha ordenat els registres domiciliaris és el mateix que es trobarà demà a migdia en funcions de guàrdia i, per tant, haurà de decidir sobre les mesures cautelars respecte les persones detingudes: llibertat amb càrrecs, presó eludible amb fiança o presó preventiva sense fiança.

---

Un numeroso dispositivo de antidisturbios de los mossos está efectuando desde las doce del mediodía el registro de los domicilios de las cuatro personas detenidas ayer en Barcelona en relación con las movilizaciones de la huelga general.

En concreto, la calle Constitución del barrio de La Bordeta está cortado desde la Rambla Badal y hasta la calle Olzinelles por catorce furgones de la Brigada Móvil. Los agentes encapuchados y con las escopetas al hombro acordonan toda la zona y han arrinconado e identificado a cuatro vecinos que se han acercado para mostrar apoyo a las personas detenidas. El vecindario observa con estupefacción desde los balcones del empleo policial de este tranquilo barrio de La Bordeta, justo al lado del recinto fabril de Can Batlló. Dos vehículos patrulla de los mossos han trasladado dos de las personas detenidas hasta su vivienda, y conjuntamente con un secretario judicial están procediendo al registro de sus pertenencias y objetos personales.

Otros seis furgonetas policiales se encuentran en la plaza Orfila y en la calle Segre de Sant Andreu de Palomar, donde otro funcionario judicial está haciendo el registro del domicilio de otro de los detenidos ayer. Mossos se han llevado PCs, dinero, etc. de todo el edificio, no sólo del domicilio del detenido.

Se da la extraña coincidencia de que el juzgado que ha ordenado los registros domiciliarios es el mismo que se encontrará mañana a mediodía en funciones de guardia y, por tanto, deberá decidir sobre las medidas cautelares respecto de las personas detenidas: libertad con cargos, prisión eludible con fianza o prisión preventiva sin fianza.


Los mossos asaltan los domicilios particulares de las 4 detenidas ayer en Barcelona. El juzgado ha firmado una orden de registro.

---

Identificacions a registre de Sants i 1a persona retinguda al de Sant Andreu. Mossos encaputxats i amb piloteres a ls portes.

Acaba registre a Sants. Policia s'endú detingudes amb crits de suport de les veïnes. 12 persones identificades.

Dos joves retinguts des de fa mitja hora, cara a la paret, al registre del C/Constitució a Sants.

Identificacions a registre de Sants i 1a persona retinguda al de SantAndreu. Mossos encaputxats i amb piloteres a les portes

Queden en llibertat amb càrrecs els dos detinguts ahir a Tarragona

---

Identificaciones registro de Sants y una persona retenida al de Sant Andreu. Mossos encapuchados y con peloteras en las puertas.

Acaba registro en Sants. Policía lleva detenidas con gritos de apoyo de las vecinas. 12 personas identificadas.

Dos jóvenes retenidos desde hace media hora, cara a la pared, en el registro de la C / Constitución en Sants.

Identificaciones registro de Sants y una persona retenida al de Sant Andreu. Mossos encapuchados y con peloteras a las puertas

Quedan en libertad con cargos los dos detenidos ayer en Tarragona.

--

Les 4 vaguistes detingudes ahir a Barcelona passaran dissabte al matí a disposició del jutjat d'instrucció 7, a la Ciutat de la Justícia.
Las 4 huelguistas detenidas ayer en Barcelona pasarán el sábado por la mañana a disposición del juzgado de intrucción 7, en la Ciutat de la Justicia.

La Directa

______________________________

19 de abril:

Los mossos han rodeado la concentración que había frente a comisaría y han identificado a todas una a una. Les registran y también intentan mirar los móviles de las concentradas.

Después de una hora las han dejado marchar.

Concentració a les 19hs. a la comissaria de Les Corts.
Dissabte: pasan a disposició judicial. Concentració 11hs a la Ciutat de la Justicia.

[Català]

Els Mossos d'Esquadra comencen un operatiu per a detenir vaguistes del 29 de març.

Diverses fonts han confirmat que aquest migdia s'han produït sis detencions de vaguistes del 29 de març. Una de les detencions l'ha efectuat un grup de quatre policies de paisà a Sant Andreu de Palomar, Barcelona. Altres dues detencions s'han produït a Sants. Una quarta detenció en un lloc sense determinar de Barcelona. Totes quatre persones han estat traslladades a la comissaria de la Travessera de les Corts de Barcelona. Fonts oficials de Mossos d'Esquadra han reconegut l'existència de l'operatiu però no n'han concretat més detalls. Fonts del Col·legi d'Advocats de Barcelona ja han confirmat les detencions però han assenyalat que les persones detingudes no prestaran declaració fins demà a comissaria i fins dissabte al matí a la Ciutat de la Justícia. Els Mossos d'Esquadra els acusen de formar part del conjunt de manifestants que van fer destrosses a la seu de l'Starbucks i d'El Corte Inglés de la Ronda de Sant Pere de Barcelona durant la tarda del 29 de març. Segons la policia catalana l'operatiu ja s'ha tancat, però no es descarten altres detencions en un futur fruit de les indagacions policials.

Dues detencions a Tarragona

El nostre corresponsal a Tarragona ens confirma que s'han produït altres dues detencions aquest migdia a la ciutat relacionades amb les mobilitzacions de la passada vaga general. Aquest matí, a la ciutat de Pamplona, la policia nacional espanyola ha efectuat 13 detencions més, 7 d'elles són menors d'edat. A la comarca del Camp del Túria també es van efectuar quatre detencions fa un parell de dies.

Tres manifestants encara empresonats

Cal recordar que, des del dia de la vaga general, dos estudiants de la Universitat de Barcelona i un veí del barri del Clot es troben empresonats per haver participat dels talls de trànsit contra les polítiques laborals i socials del govern. En aquest sentit, s'han fet múltiples mobilitzacions per exigir la seva posada en llibertat. Precisament avui s'havia convocat, i es manté, una concentració a les sis de la tarda a la plaça Orfila de Sant Andreu de Palomar, i diumenge 22 d'abril, una manifestació a les sis de la tarda a la plaça de Catalunya de Barcelona.


[Castellano]

Los Mossos d'Esquadra comienzan un operativo para detener a huelguistas del 29 de marzo.

Varias fuentes han confirmado que este mediodía se han producido seis detenciones de huelguistas del 29 de marzo. Una de las detenciones la ha efectuado un grupo de cuatro policías de paisano en Sant Andreu del Palomar, Barcelona. Otras dos detenciones se han producido en Sants. Una cuarta detención en un lugar sin determinar de Barcelona. Las cuatro personas han sido trasladadas a la comisaría de la Travessera de les Corts de Barcelona. Fuentes oficiales de Mossos d'Esquadra han reconocido la existencia del operativo pero no han concretado más detalles. Fuentes del Colegio de Abogados de Barcelona ya han confirmado las detenciones pero han señalado que las personas detenidas no prestarán declaración hasta mañana en comisaría y hasta el sábado por la mañana en la Ciutat de la Justicia. Los Mossos d'Esquadra les acusan de formar parte del conjunto de manifestantes que hicieron destrozos en la sede del Starbucks y de El Corte Inglés de la Ronda de Sant Pere de Barcelona durante la tarde del 29 de marzo. Según la policía catalana el operativo ya se ha cerrado, pero no se descartan otras detenciones en un futuro fruto de las pesquisas policiales.

Dos detenciones en Tarragona

Nuestro corresponsal en Tarragona nos confirma que se han producido otras dos detenciones este mediodía en la ciudad relacionadas con las movilizaciones de la pasada huelga general. Esta mañana, en la ciudad de Pamplona, ​​la Policía Nacional ha efectuado 13 detenciones más, 7 de ellas son menores de edad. En la comarca del Camp del Turia también se efectuaron cuatro detenciones hace un par de días.

Tres manifestantes aún encarcelados

Cabe recordar que, desde el día de la huelga general, dos estudiantes de la Universidad de Barcelona y un vecino del barrio del Clot se encuentran encarcelados por haber participado de los cortes de tráfico contra las políticas laborales y sociales del gobierno. En este sentido, se han hecho múltiples movilizaciones para exigir su puesta en libertad. Precisamente hoy se había convocado, y se mantiene, una concentración a las seis de la tarde en la plaza Orfila de Sant Andreu de Palomar, y el domingo 22 de abril, una manifestación a las seis de la tarde en la plaza de Catalunya de Barcelona.

 

Este sitio web utiliza 'cookies'. Si continúas navegando estás dando tu consentimiento para la aceptación de las mencionadas 'cookies' y la aceptación de nuestra política de 'cookies'.
o

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License ::

Principal