Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 15/05/2020

[Video] Documental: Poble rebel

ACATS
[En català, subtitulos en castellano] La història de la Catalunya dissident desde l'any 1973. Combatiu, crític y lliure de mordasses.

Al peu d'aquesta pàgina podràs gaudir lliurement de POBLE REBEL, però abans, deixeu que us expliquem com ens sentim.

COL·LABORA

L’alliberem amb un sentiment agredolç, molt contentxs per la feina feta, la rebuda que ha tingut i l’exercici de justícia que suposa cap a les persones dissidents, sempre silenciades, però ens sentim lluny de les expectatives: la nostra principal motivació era fer arribar aquestes veus més enllà dels moviments socials per ser una eina de conscienciació de la societat en general. Però ens hem trobat que moltes vies eren inaccessibles.

És per això que el teu recolzament és vital perquè siguem capaces de seguir generant contingut lliure de mordasses i poder projectar nous documentals que donin veu a qui no té espai dins el reduït circ mediàtic.

Si vols, pots fer-ho aportant 3€, 5€, 10€ o la quantitat que decideixis en qualsevol moment al botó Col·labora a l’inici de la pàgina.Si vas ser cofinançador/a de Poble Rebel, no cal que facis cap aportació. Gràcies a tu, vam poder-ho engegar Si vols veure’l gratuïtament, també pots fer-ho. Poble Rebel és del poble i pel poble. Valora però, recolzar-nos fent-ne difusió perquè arribi a més gent.

També pots donar un cop d’ull a la nostra botiga

Desconnectin els seus telèfons mòbils. Aquesta és #LaNostraHistòria:

 https://acats.cat/

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fS2p