Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 03/10/2020

[Cat/ Cast] La lluita per l’habitatge de nou a judici/ La lucha por la vivienda de nuevo a juicio

Alerta Solidària
Exigim l’absolució del company encausat, així com també l’aturada de tots els desnonaments i una llei que realment garanteixi a totes el Dret a l’habitatge.

Dijous 4 d’abril de 2019, Nou Barris va patir una jornada més de desnonaments amb convocatòries de les entitats d’habitatge del districte a Ciutat Meridiana i Vilapicina.

El primer es va aconseguir aturar, però el del Carrer La Jota es va portar a terme donada una forta presència policial i una comitiva judicial que es va negar a negociar, acabant amb l’afectada a l’hospital i fora de casa seva.

Aquell desnonament d’una família amb dos menors, que comptaven amb el suport de 500×20 i la PAH, va suposar la imputació d’en Francisco Garrobo per desordres i amenaces, i amb la Fiscalia demanant 3 anys de presó. Es dona la circumstancia que el company, com va ser una de les parts que va intentar negociar aturar el desnonament, no va poder participar en cap moment de la resistència pacífica a la porta.

Aquest judici, es una de les moltes causes que els Mossos de Nou Barris han obert al company des de 2011, una mostra més de la persecució contra els moviments d’habitatge al nostre districte, com altres judicis a veïnes mobilitzades, membres de 500×20 i l’AVV Ciutat Meridiana.

De nou ens trobem davant d’un intent de criminalització de les entitats d’habitatge, que han d’afrontar una vintena de desnonaments a la setmana i de la resistència organitzada de Nou Barris per evitar que cap veïna hagi de viure al carrer.

Aquest dilluns en Garrobo sera jutjat per aquests fets i ens trobarem a les 09.30 h. a la Ciutat de la (in)Justícia per mostrar-li tot el nostre suport a ell i a les entitats veïnals. Prèviaments ens trobarem a les 08.45 h a RENFE Torre Baró i Metro Virrei Amat.

Exigim l’absolució del company encausat, així com també l’aturada de tots els desnonaments i una llei que realment garanteixi a totes el DRET a l’habitatge.

Delicte es realitzar un desnonament, no aturar-lo!

GarroboAbsolucio

Fuente

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El jueves 4 de abril de 2019, Nou Barris sufrió una jornada más de desahucios con convocatorias de los colectivos por la vivienda del distrito de Ciudad Meridiana y Vilapicina.

El primero se logró detener, pero el de la Calle La Jota se llevó a cabo dada una fuerte presencia policial y una comitiva judicial que se negó a negociar, acabando con la afectada en el hospital y fuera de casa.

Aquel desahucio de una familia con dos menores, que contaban con el apoyo de "500 × 20" y la PAH, supuso la imputación de Francisco Garrobo por desórdenes y amenazas, y con la Fiscalía pidiendo 3 años de prisión. Se da la circunstancia de que el compañero, como fue una de las partes que intentó negociar detener el desahucio, no pudo participar en ningún momento de la resistencia pacífica en la puerta.

Este juicio es una de las muchas causas que los Mossos de Nou Barris han abierto al compañero desde 2011, una muestra más de la persecución contra los movimientos por la vivienda en nuestro distrito, como otros juicios a vecinas movilizadas, miembros de 500 × 20 y la AVV Ciudad Meridiana.

De nuevo nos encontramos ante un intento de criminalización de los colectivos por la vivienda, que deben afrontar una veintena de desahucios a la semana, y de la resistencia organizada de Nou Barris para evitar que ninguna vecina tenga que vivir en la calle.

Este lunes Garrobo será juzgado por estos hechos y nos encontraremos a las 09.30 h. en la Ciudad de la (in) Justicia para mostrarle todo nuestro apoyo a él y a las entidades vecinales. Previamente nos encontraremos a las 08:45 en la RENFE de Torre Baró y en el Metro Virrei Amat.

Exigimos la absolución del compañero encausado, así como también el cese de todos los desahucios y una ley que realmente garantice a todas el DERECHO a la vivienda.

Delito es realizar un desahucio, no detenerlo!

GarroboAbsolucio

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fU4J