Principal |
Països Catalans :: 23/11/2020

Sobreviure sota un règim vaticanista

Uhuru
Dijous 26 novembre 18h Sobreviure sota un règim vaticanista La situació actual de les dones i de la gent LGTBI a Polònia Ateneu Llibertari de Gràcia C/ Alzina 5

<img src="https://www.lahaine.org/b2-img20/thumb_340_IMG20201103WA0026.jpg" width="340" height="491" alt="" />

Sovint pensem que les nostres condicions actuals son irreversibles, que les metes assolides no es poden perdre, que les condicions actuals han de mantenir-se o millorar... És un miratge!!.

A Polònia la situació és dura, ara mateix el Tribunal Suprem vol prohibir l’avortament per mal formacions, i més de 100 ajuntaments s’han declarat lliures “d’ideologia LGTB”... Tampoc estem nosaltres tan lluny de Polònia, al Pirineu no hi ha cap clínica que practiqui la interrupció voluntària de l’embaràs, i caldria veure que passaria si la llei Gallardón hagués prosperat...

Per altra part a Polònia han donat un exemple de combativitat i les protestes estan fent dubtar al govern del PIS de tirar endavant la prohibició, l’església i la dreta estan espantades per el qüestionant de la preponderància del catolicisme que fins ara ningú s’havia atrevit a fer.

Volem fer un acte de solidaritat amb el valent poble polonès i també de reflexió sobre la nostra pròpia situació, comptarem amb la intervenció d’una companya de Polònia.

Ni déu, ni estat, ni pàtria, ni patró, ni partit, ni marit
SALUT I SOLIDARITAT!!

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fV3V