Principal |
Barcelona :: 30/01/2021

Protestes per Pablo Hasel davant la delegació del govern espanyol a Barcelona

Vilaweb
Com a mostra de suport al raper, més d’un miler de persones s’ha concentrat als Jardinets de Gràcia a les set del vespre.

El raper lleidatà ha rebut una notificació de l'Audiència espanyola que l'insta a ingressar a la presó la setmana vinent

L’Audiència espanyola ha notificat a Pablo Hasel que haurà d’ingressar a la presó la setmana vinent per complir dues condemnes que sumen dos anys, nou mesos i un dia. Com a mostra de suport al raper, més d’un miler de persones s’ha concentrat als Jardinets de Gràcia a les set del vespre. Després, els manifestants s’han dirigit cap a la delegació del govern espanyol a Catalunya entre crits de “Pablo Hasel, llibertat” i “la nostra millor arma, la solidaritat”.

PreviousNext123456789101112131415161718

 Una volta allà, alguns manifestants han tombat contenidors i han llançat objectes als agents dels Mossos d’Esquadra, que feien un cordó davant la delegació. Entre banderes comunistes i estelades, han continuat els càntics i crits en defensa del raper lleidatà. Més tard, la majoria de manifestants s’ha dispersat, però alguns han continuat protestant per l’Eixample i Gràcia, on han cremat contenidors.



Carta de Valtònyc a Pablo Hasel: “Presó per a nosaltres, llibertat per a ells” 

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el raper ha assegurat que no entrarà voluntàriament a la presó perquè considera que seria una “humiliació”. De totes maneres, també ha deixat clar que no se n’anirà a l’exili.

Per què no s’exilia Pablo Hasel? 

Mig miler de persones es manifesten a Lleida

Unes cinc-centes persones s’han manifestat aquest vespre pels carrers de Lleida per exigir la “llibertat” de Pablo Hasel. La protesta ha començat a la plaça de la Catedral i ha passat per davant les seus del PSC i del PP, abans d’arribar a la subdelegació del govern espanyol, on s’ha llegit el manifest de suport a Hasel. Durant la convocatòria no hi ha hagut incidències. La plataforma de suport al raper ha anunciat que dimecres farà una assemblea oberta per coordinar una resposta “contundent” i a “l’altura de la dignitat de Hasel”.

https://www.vilaweb.cat/noticies/centenars-persones-solidaritat-pablo-hasel-barcelona/

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fW5l