Principal |
Països Catalans :: 10/02/2021

Spain is different!!

Moviment Corrent Roig

Després de l'última visita de l'alt representant de Política Exterior de la UE, Josep Borrell en la qual va demanar l'alliberament de l'opositor rus Navalni, el titular d'Exteriors rus li va contestar al·ludint als presos polítics de Catalunya! La visita a Moscou de Josep Borrell, ha provocat que més de 50 eurodiputats demanen que plegui. Cal recordar que quan el era ministre d'assumptes exteriors al govern de Pedro Sánchez, ja va deixar aquesta perla en referència a la conquesta del continent americà per part d'Espanya " En Amèrica solo matamos, un puñado de indios", per tots és coneguda la massacre dels conqueridors hispans, per això per qualsevol que defensi els drets humans i els drets dels pobles, el 12 d'octubre, no hi ha res a celebrar.

La candidatura Moviment Corrent Roig, formada per l'Assemblea de Represaliades i Activistes A.R.A, junt amb Corrent Roig formació política dins de la Lliga de Treballadors Internacional LTI-CI, a través d'aquest comunicat denunciant a la ministra d'afers externs del govern Espanyol, Arancha González, la repressió a Catalunya, amb quasi tres mil represaliades en els tres darrers anys, Espanya en un sol dia va produir quasi un miler de ferits per participar, dos milions i mig en el Referèndum de l'u d'Octubre, la seva única arma, davant la brutalitat policial va ser una papereta.

Mentre Europa exigeix a Espanya que no doni cobertura a la fundació FAES i ideologia nazi, les mobilitzacions antifeixistes es veuen reprimides a Catalunya pels mossos d'esquadra, avui sense anar més lluny han detingut a dos companys a Barcelona. El missatge feixista xenòfob, homòfob, islamofòbic, masclista i anticatalanista es permet, sense cap mena de rubor, en ell sí, que hi ha apologia del terrorisme cap a la democràcia i mostres més que sobrades d'odi cap a tot allò que pacíficament defensem la majoria de catalans i catalanes... La fi de la repressió, la Independència de Catalunya i la República Catalana, perquè l'U d'octubre de 2017, els catalans i catalanes, van votar i van guanyar!

La data de les Eleccions Catalanes, està directament vinculat a aquest nou increment de l'acció de la INjusticia espanyola, en menys d'una setmana, la petició de presó cap a companys i companyes ha anat en augment, unes penes que com portem denunciant al llarg de la campanya electoral Moviment Corrent Roig, compta en quasi tots els casos, amb la complicitat del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, com acusació particular, mentre ERC i JuntsxCat, tenen la barra de demanar el vot per a ells que han format part durant aquest últim mandat del govern de la Generalitat.

Tampoc podem acceptar de l'altra formació independentista representada al Parlament de Catalunya, la CUP, ens digui a aquells que hem estat defensant el mandat de l'u d'octubre, que hem desobeït a l'estat monàrquic espanyol, davant d'una sentència injusta en el judici del procés, i que per aquesta causa han patit presó preventiva o estan pendent de judici, que ara cal esperar 5 anys més a fer un altre referèndum, és un insult a tots aquells que han patit la repressió durant tot aquest temps.

Per acabar, cal recordar el vergonyós record que l'Estat espanyol està a punt d'assolir,  el de ser el país europeu amb més artistes empresonats per exercir la llibertat d'expressió, això succeirà quan l’Estat detingui i empresoni a Pablo Hasél, ja que ha deixat clar que no hi anirà voluntàriament... quan això passi hi haurà un total de 14 artistes empresonats, al qual només el segueix Turquia amb 13 empresonats.

Aquest 14 de febrer, Donem la veu a les REPRESALIADES!

VOTA, MOVIMENT CORRENT ROIG!!

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fW87