Principal |
AntiMúsica :: 12/02/2021

[Vídeo] Pablo Hasél publica una canción dirigida a Felipe VI durante sus últimas horas de libertad

Naciò Digital
[Cat/ Cast] Hoy, viernes, se cumple el plazo por su encarcelamiento.

Pablo Hasél publica una cançó dirigida a Felip VI durant les seves últimes hores de llibertat

Aquest divendres es compleix el termini pel seu empresonament.


Altres afirmacions que fa Hasél a la lletra d'aquest nou tema van dirigides a assenyalar el govern espanyol de ser els qui enalteixen als terroristes i també assegura que quan la "dominació" – de Felip VI – acabi, "la història ens absoldrà". En aquest sentit, l'acusa de feixista i alEl raper lleidatà Pablo Hasél ha publicat una cançó dirigida a Felip VI coincidint amb l'esgotament del termini fixat per l'Audiència Nacional perquè ingressi a presó. Hasél ha penjat aquest divendres el videoclip 'Ni Felip VI' a Youtube i ja compta amb milers de visualitzacions. El tema comença amb una intervenció del rei espanyol on afirma que "sense llibertat d'expressió i informació no hi ha democràcia". A la lletra, Hasél s'adreça al rei com a "tirà" i també assenyala al "mal anomenat govern progressista" per intentar aturar la mobilització. El vídeo està enregistrat per diferents emplaçaments de la capital del Segrià.

A la cançó que ha publicat Pablo Hasél aquest divendres, just el dia que venç el termini perquè ingressi a presó per la seva condemna a 2 anys i 9 mesos arran de dues sentències de l'Audiència espanyola per enaltiment del terrorisme, el raper afirma que no estarà mai "a la presó de la por" i que el seu micròfon "seguirà sent incòmode". En aquest sentit, també fa incidència al fet que "fins i tot" hagi demanat la seva llibertat el cantautor Joan Manuel Serrat i assegura que el que canta no són "injúries" sinó que és explicar el que passa.

Altres afirmacions que fa Hasél a la lletra d'aquest nou tema van dirigides a assenyalar el govern espanyol de ser els qui enalteixen als terroristes i també assegura que quan la "dominació" – de Felip VI – acabi, "la història ens absoldrà". En aquest sentit, l'acusa de feixista i alerta que no són com "el domesticat" de Pablo Iglesias. Finalment, Hasél qualifica de "fills de Franco" els qui l'han condemnat per "ser franc".

Fuente

---------------------------------------------------------------------------------------------------

El rapero leridano Pablo Hasél ha publicado una canción dirigida a Felipe VI coincidiendo con el agotamiento del plazo fijado por la Audiencia Nacional para que ingrese en prisión. Hasél ha colgado este viernes el videoclip 'Ni Felipe VI' en Youtube y ya cuenta con miles de visualizaciones. El tema comienza con una intervención del rey español donde afirma que "sin libertad de expresión e información no hay democracia". En la letra, Hasél dirige al rey como "tirano" y también señala al "mal llamado gobierno progresista" para intentar detener la movilización. El vídeo está grabado por diferentes emplazamientos de la capital del Segrià.

En la canción que ha publicado Pablo Hasél este viernes, justo el día que vence el plazo para que ingrese a prisión por su condena a 2 años y 9 meses a raíz de dos sentencias de la Audiencia española por enaltecimiento del terrorismo, el rapero afirma que no estará nunca "en la cárcel del miedo" y que su micrófono "seguirá siendo incómodo". En este sentido, también incide a que "incluso" haya pedido su libertad el cantautor Joan Manuel Serrat y asegura que el que canta no son "injurias" sino que es contar lo que pasa.

Otras afirmaciones que hace Hasél a la letra de este nuevo tema van dirigidas a señalar el gobierno español de ser quienes ensalzan a los terroristas y también asegura que cuando la "dominación" - de Felipe VI - termine, "la historia nos absolverá". En este sentido, la acusa de fascista y alerta que no son como "el domesticado" de Pablo Iglesias. Finalmente, Hasél califica de "hijos de Franco" quienes le han condenado por "ser franco".

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fW8a