Principal |
Països Catalans :: 02/06/2021

Fòrum Social contra la Islamofòbia i tota mena de Racisme

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR)
6 al 12 de juny de 2021

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) convida els mitjans de comunicació, entitats i totes les persones a la seva cinquena edició del Fòrum Social contra la Islamofòbia i tota mena de Racisme, que tindrà lloc a Catalunya en format on line i presencial. Enguany s’ha estès a tota una setmana, del 6 al 12 de juny, amb diferents tallers i activitats gratuïtes on persones expertes, activistes i públic trobaran un espai segur de debat, reflexió i elaboració de propostes.

Qui som?

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme és un moviment social assembleari que porta més de deu anys lluitant en xarxa per què es prengui consciència dels diferents nivells i formes de racisme que existeix a la societat catalana i poder desenvolupar instruments i eines per fer-ne front. Compta amb l’adhesió de més de sis-centes entitats i un miler de persones del món de la cultura i la societat que pertanyen a diferents àmbits i sensibilitats, i comparteixen aquest visió comuna. L’auge de l’extrema dreta i el racisme és una amenaça per a tothom.

UCFR pertany a l’àmplia xarxa internacional WorldAgainstRacism.org.

Què trobaràs al Fòrum Social UCFR 2021, del 6-12/juny?

Un espai segur per formar-te, debatre, fer xarxa i pensar conjuntament en propostes de transformació social, sobretot en defensa de la convivència davant les diferents formes del racisme. Un lloc on connectar per primera vegada o bé per fer retrobaments necessaris.

Pots apuntar-te als tallers que més et remoguin. Parlarem de racisme a Estats Units però també del racisme d’aquí, quin paper juga l’educació, els mitjans de comunicació. Com es manifesta l’antigitanisme, la islamofòbia, l’antisemitisme. El paper del gènere en tot plegat. Veurem com està el tema dels delictes d’odi, del refugi, els menors no acompanyats. També podràs veure teatre, escoltar rap... i molt més!

Com m’hi apunto? On trobo més detalls?

Inscripcions: https://ucfr.cat/fsi2021/ fsi2021_inscripcio/

Programa del Fòrum: https://ucfr.cat/ fsi2021/programa/

Més info: https://ucfr.cat i a totes les xarxes. Som @ucfrcat

Ens alegrarà trobar-t’hi!

Unitat contra el feixisme i el racisme

*** Noves adreces a xarxes ***

http://ucfr.cat

http://facebook.com/ucfrcat

https://twitter.com/ucfrcat

https://instagram.com/ucfrcat

https://t.me/ucfrcat

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fY1k