Principal |
Barcelona :: 14/10/2021

Declaren dos mossos i la noia que va perdre l’ull en les protestes a favor de Hasél

Núria Llabina
Dos escopeters dels Mossos d’Esquadra declaren aquest dijous al matí davant del jutge.

Declaren dos mossos i la noia que va perdre l’ull en les protestes a favor de Hasél

Els investigats estaven citats a declarar el 14 de juny passat però la cita es va posposar

Dos escopeters dels Mossos d’Esquadra declaren aquest dijous al matí davant del jutge. Ho han fet en qualitat d’investigats pel cas d’una noia que va perdre un ull després de rebre l’impacte d’una bala d’escuma. També declara la jove que va resultar ferida. Tots estaven citats a declarar el 14 de juny passat però la cita es va posposar.

La investigació del cas la fa el Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona, que va admetre fa mesos l’acusació particular que va presentar la noia afectada i la popular, impulsada pel Centre de Drets Humans Irídia. Les acusacions consideren que hi ha un presumpte delicte de lesions amb pèrdua d’un òrgan principal, amb un agreujant de prevalença de caràcter públic.

Els dos mossos són escopeters que estaven de servei el 16 de febrer passat, durant les protestes contra l’empresonament del raper Pablo Hasél. betevé va enregistrar el moment en què la noia ferida va rebre un impacte a l’ull, cap a les 20.21 h, i a les imatges també s’hi veu la línia d’escopeters més propera que estava actuant a la cruïlla del carrer de Bosch amb la via Augusta.

https://beteve.cat/societat/declaren-dos-mossos-noia-perdre-ull-protestes-hasel/

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fZ4V