Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 03/09/2022

Acte de suport a Oriol Calvo, condemnat a 4 anys per les protestes contra la sentència

Vilaweb
El cas de Calvo és el primer que supera els dos anys de presó

Acte de suport a l’independentista Oriol Calvo, condemnat a quatre anys per les protestes contra la sentència

El cas de Calvo és el primer que supera els dos anys de presó

 L’independentista Oriol Calvo, condemnat a quatre anys de presó pels delictes de desordres públics i atemptat contra l’autoritat per manifestar-se durant les protestes contra la sentència del procés, ha rebut avui el suport del poble i polítics, com ara la presidenta del parlament Laura Borràs i la secretària Aurora Madaula, en un acte a la plaça Bonet i Muixi de Sants, a Barcelona.

 El cas de Calvo és el primer que se superen els dos anys de presó. Per tant, implicaria un ingrés a la presó si no es revertís a partir d’un recurs. En aquest sentit, el Consell per la República li dona suport jurídic, amb l’ajut de la resta de consells locals. Segons la sentència, Calvo va llançar objecte com ara pedres i ampolles contra agents de policia, va col·laborar en l’aixecament de barricades i va atiar un foc. Un seguit d’accions que Calvo ha negat des d’un principi haver comès.

https://www.vilaweb.cat/noticies/acte-suport-independentista-oriol-calvo-condemnat-quatre-anys-protestes-contra-sentencia/

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/gB7x