Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 29/11/2022

Vox i activistes espanyolistes amenacen i assetgen una professora de català de La Salle de Palma

Diari de Balears
«Vamos a ir a por ella»

Vox i activistes espanyolistes amenacen i assetgen una professora de català de La Salle de Palma:

En ple Dia Internacional contra la violència cap a les dones, el feixisme espanyolista ha llançat una nova caça de bruixes a Mallorca. En aquesta ocasió la víctima ha estat una professora de llengua del col·legi La Salle de Palma.

El president de la sucursal a les Balears del partit feixista Vox, Jorge Campos ha publicat al seu perfil de Twitter la fake new que s’havia «expulsat» una classe de batxillerat sencera perquè havien penjat una bandera espanyola a l’aula. En el fil de la notícia s’assenyala una professora de llengua del col·legi La Salle de Palma.

Mentre, altre activistes espanyolistes han publicat amenaces directes contra la professora. Un activista espanyolista ha demanat a Twiter «sol·licit a aquesta comunitat el rostre i identitat completa d’aquesta professora» i ha afegit: «Vamos a ir a por ella».

Els feixistes han publicat una suposada fotografia de la professora i un d’ells ha oferit públicament una adreça de correu electrònic: Alvisepf@gmail.com, per facilitar les dades personals de la víctima de l’assetjament.

Fonts consultades per dBalears han explicat que, tot i que s’ha difós la notícia falsa que s’ha expulsat tota una classe, en realitat el que ha passat és que el Director tècnic de Secundària, davant un conflicte entre alguns alumnes i una professora i altres alumnes, ha decidit cancel·lar les dues hores lectives que quedaven.

Font: Diari de Balears

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/gC6U