Principal |
Països Catalans :: 18/07/2008

Un any des del desallotjament de L´Òpera a L´Hospitalet

Info Barcelona

Estimadíssim Ajuntament i amos de la ciutat,

Ens trobem en unes dates molt assenyalades, que segur cap de vosaltres recordarà. Just ara fa un any que vau requisar de les nostres mans l’únic Centre Social Okupat que quedava a L’Hospitalet. El desallotjament va ser efectuat amb un ampli desplegament policial (cosa que agraïm donat a la perillositat que ens caracteritza) un matí del 25 de juliol de 2007 just quan l’opera es trobava buida.

Després d’una llarga resistència tallant el carrer i amb persones encadenades i penjades durant dies, sumat a tot el ressò mediàtic que els Mass Merda van promocionar, els gossos d’esquadra mercenaris dels amos d’aquesta ciutat, van efectuar un desallotjament innecessari i sense cap objectiu. El CSO L’Òpera porta un any tapiat, acumulant pols, i convertint-se en la mansió més gran d’Hospitalet per a les rates. Durant un any aquest espai ha estat desaprofitat, lloc on es podrien haver realitzat diverses activitats polítiques i culturals però sobretot populars.

Està clar que l’amo volia la seva casa però sense nosaltres a dins, i la volia pel fet de tenir-la i res més (sinó ja hagués vengut el terreny com fan tots). És per aixó que nosaltres traiem conclusions objectives de que aquest edifici no el voleu, sinó que el que voleu és exterminar la cultura popular, l’autogestió, i tota forma de vida que sigui alternativa al vostre sistema. Però el que heu de tenir ben clar és que nosaltres no marxem, seguirem construint i continuarem organitzant la nostra cultura popular allunyada del capitalisme i de les vostres mans corrompudes pels diners.

L’Hospitalet continua en marxa no deixarem que la nova alcaldessa ni cap dels seus súbdits ens capgiri totes les nostres iniciatives socials i alternatives. L’Òpera és i serà un espai alliberat!

Ens acomiadem cordialíssimament (com ja sabeu) i us prevenim per als nostres crits de venjança,

Salut i anarquia!

I per a tots aquells que alguna vegada hagin format part de totes les mogudes del CSO L’Òpera, esteu convidats a un dinar popular el dissabte dia 26 de juliol a la 13.30h al parc de la Campsa (just al costat de l’antiga òpera).

Metro L1 Av. Carrilet

Hi haurà tapes, papeo, pisquilabis...i per postres Flamenco al parc (pots portar la teva guitarra i ganes de cantar).

“A la sombra, el verano nos calienta.”

CSO L´ÒPERA

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/bL7I