Principal |
Països Catalans :: 05/03/2003

Talls de carrers a Barcelona i Bellaterra en solidaritat amb els anarquistes empresonats

Endavant

Talls de carrers a Barcelona i Bellaterra en solidaritat amb els anarquistes empresonats.

El dimarts 4 de marc, des de les 8:30 del matí, diferents grups de persones solidàries amb els anarquistes empresonats van fer diversos talls de trànsit a les principals vies de circulació de la ciutat de Barcelona. A la Gran Via de Les Corts, confluència amb la placa de Cerdà; a la Diagonal i a la Meridiana. També es va tallar la B-30 a Bellaterra, a partir de les 11.30h.

Aquests talls de circulació tenien com a objectiu denunciar l’empresonament de 2 joves de Viladecans i Sant Adrià de Besòs el passat 21 de febrer en el marc d’una operació policial contra 5 joves d’aquestes poblacions, a més de Gavà i El Prat.

El Col.legi d’Advocats de Barcelona, l’Observatori de Dret Penal de la Universitat de Barcelona i la Regidoria de Drets Civils de la ciutat varen denunciar aquests fets i varen exigir la posada en llibertat immediata dels joves. Fins i tot Esquerra Unida i Alternativa, un partit polític suposadament afectat per una de les accions d’aquests joves han desmentit l’acusació i han demanat la llibertat immediata dels nois.

Hi ha convocada una concentració el dimecres 5 a les 19h davant la Delegació del Govern de Barcelona, per exigir la llibertat immediata dels dos joves que es troben en presó preventiva.

Endavant

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/aZ2