Principal |
Països Catalans :: 29/09/2010

¿Quiénes somos? Medios unidos por el 29-S

Agència d'informació 29-S
[Cat/Cast] La Agencia Informativa 29-S nace para explicar la huelga general del 29S a partir de las mismas trabajadoras que la protagonizaremos y que saldremos a la calle.

[Català]

Mitjans de comunicació alternatius dels Països Catalans ens hem unit per crear aquest pol d’informació dels sectors anticapitalistes i de combat. I hem creat un agència de notícies que té l’objectiu de visibilitzar totes les accions que succeeixin al llarg de la jornada de vaga.

La feina d’aquesta agència és recollir la informació que es generi als piquets a les empreses, a les diferents accions descentralitzades i a les mobilitzacions que s’organitzin contra la reforma laboral i el reial decret 3/2010.

És per això que hem creat el portal www.29-s.net . A més, hem obert una direcció de correu (agencia@29-s.net) i habilitat un número de telèfon (671.448.054) per tal que ens pugueu informar amb textos, fotografies i vídeos de tot el que succeeixi durant les 24 hores de la vaga.

Els mitjans que participem a l’Agència som: Kaosenlared, L’Accent, Librered, Ràdio Bronka, Radio Pica, Contrabanda FM, Revista Catalunya, Sants Ona Lliure, el Setmanari la Directa, Llibertat.cat, Indymedia Barcelona, La Haine, Okupem les Ones, Ràdio Trama de Sabadell, el setmanari Diagonal i Gràcia Viva.

Farem el seguiment conjunt de la jornada des de la seu de Contrabanda FM (plaça Reial - Barcelona). A més de difondre a través de la web conjunta tot el que succeeixi al llarg del dia 29, les quatre ràdios lliures de la ciutat emetran en directe per les ones totes les notícies que anirem recollint.

Necessitem la vostra participació per poder difondre informació veraç i de primera mà sobre tot el que succeeixi al llarg de la jornada a les empreses i grans indústries, als centres educatius i sanitaris, als pobles i barris, a tot arreu on hi hagi protestes en contra de les agressions que estem patint als drets laborals i socials.

Sense la teva ajuda no aconseguirem arribar a tot arreu. Participa d’aquest projecte informatiu.


[Castellano]

Medios de comunicación alternativos de los Países Catalanes nos hemos unido para crear este polo de información de los sectores anticapitalistas y de combate. Y hemos creado un agencia de noticias que tiene el objetivo de visibilizar todas las acciones que sucedan a lo largo de la jornada de huelga.

El trabajo de esta agencia es recoger la información que se genere a los piquetes a las empresas, a las diferentes acciones descentralizadas y a las movilizaciones que se organicen contra la reforma laboral y el Real Decreto 3 / 2010.

Es por ello que hemos creado el portal www.29-s.net . Además, hemos abierto una dirección de correo (agencia@29-s.net) y habilitado un número de teléfono (671448054) para que nos podais informar con textos, fotografías y vídeos de todo lo que suceda durante las 24 horas de la huelga.

Los medios que participamos en la Agencia somos: Kaosenlared, La Accent, Librered, Radio Bronka, Radio Pica, Contrabanda FM, Revista Cataluña, Santos Onda Libre, el Semanario La Directa, Llibertat.cat, Indymedia Barcelona, La Haine, Okupem las Ondas, Radio Trama de Sabadell, el semanario Diagonal y Gracia Viva.

Haremos el seguimiento conjunto de la jornada desde la sede de Contrabanda FM (plaza Real - Barcelona). Además de difundir a través de la web conjunta todo lo que suceda a lo largo del día 29, las cuatro radios libres de la ciudad emitirán en directo por las ondas todas las noticias que iremos recogiendo.

Necesitamos su participación para poder difundir información veraz y de primera mano sobre todo lo que suceda a lo largo de la jornada en las empresas y grandes industrias, los centros educativos y sanitarios, los pueblos y barrios, en todas partes donde haya protestas en contra de las agresiones que estamos sufriendo los derechos laborales y sociales.

Sin tu ayuda no conseguiremos llegar a todas partes. Participa de este proyecto informativo.


Web: www.29-s.net
Dirección de correo: agencia@29-s.net
Número de teléfono: 671448054

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/cL7R