Principal Imprimir | Volver al artículo
10/06/2011 :: Països Catalans

CSOA Revoltosa: S'ha suspès el desallotjament

x CSOA la Revoltosa
Els mossos aconsellen al propietari que contracti seguretat privada per vigilar l'espai i que no sigui reokupat

El llarg procès judicial del Centre Social la Revoltosa sorprén amb una nova notícia, durant la setmana passada la jutjessa va acceptar la petició del propietari de suspendre el desallotjament. La notificació explicíta que el propietari ho demana mentre cerca diners per a contractar seguretat privada que vigili l'espai un cop desallotjat, ja que té por que es reokupi.

Aquesta notícia, tot i que no fa retrocedir el procès legal, ens deixa més temps per seguir desenvolupant activitats a la Revoltosa, fet que ens omple d'alegria a l'assemblea. L'esforç de moltes ens ha portat a aquest punt. Gràcies per la solidaritat que heu mostrat amb el projecte durant els últims mesos en les concentracions que hem fet contra les temptatives de desallotjament.

A partir d'ara ens proposem rehabilitar l'espai, cercar nous col·lectius que vulguin usar l'espai i cedir alguna tarda a les comissions de l'assemblea social del Clot per les assemblees.
Però necessitem gent, idees, projectes, ajuda, etc

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres:
csoa_revoltosa@riseup.net
o bé a l'assemblea del dimecres 22 de juny a les 21h

PERÒ ENCARA PODEM POSAR-NOS EN CONTACTE ABANS, EL DISSABTE 18 DE JUNY A LES 12.30 FAREM UNA JORNADA DE NETEJA DE L'ESPAI.

CSOA la Revoltosa
9 de juny del 2011

 

https://www.lahaine.org/mm_ss_est_esp.php/csoa-revoltosa-s-ha-suspes-el-desallotja