Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 23/12/2011

[Fotos] Concentración en la Catedral de Valencia y huelga de hambre

La Plataforma
[Cat/Cast] la Koordinadora Kol·lectius del Parc Alcosa convocó una concentración en la Pz Manises, que se trasladó al interior de la Catedral de Valencia

[Cat]
Ahir dijous 22 de desembre, després d'un mes de mobilitzacions, i en vista de la manca de respostes per part de la Generalitat i de l'Ajuntament d'Alfafar, la Koordinadora Kol·lectius del Parc Alcosa va convocar una concentració a la Pç Manises, que es va traslladar a l'interior de la Catedral de València per a reivindicar els Drets Humans i per a començar una vaga de fam.
En el moment en que s'ha entrat a la Catedral a manifestar-se, les autoritats eclesiàstiques han comunicat a les persones organitzadores que s'anava a començar un concert de cant coral nadalenc, i que en quan acabara, atendrien a les peticions de les manifestants, que havíen desplegat la pancarta. La Policia local, ha instat a l'organització a que ixiren fora a manifestar-se, sense aconseguir-ho. Al voltant de 50 solidàries s'han assegut al terra com a mostra de suport i s'ha estat així fins a que han acabat d'actuar les corals.
Una vegada a acabat l'acte eclesiàstic, s'ha desplegat una altra pancarta.
Finalment, membres de l'arquebisbat han permès que es queden dues persones a una instal·lació annexa a la Catedral, la que va a iniciar la vaga de fam i un/a acompanyant.
Hui divendres, a les 12.00h hi ha una roda de premsa a la Pç Manises.


[Cast]
Ayer jueves 22 de diciembre, tras un mes de movilizaciones, y en vista de la falta de de respuestas por parte de la Generalitat y del Ayuntamiento de Alfafar, la Koordinadora Kol·lectius del Parc Alcosa convocó una concentración en la Pz Manises, que se trasladó al interior de la Catedral de Valencia para reivindicar los Derechos Humanos y para empezar una huelga de hambre.
En el momento en que se ha entrado a la Catedral a manifestarse, las autoridades eclesiásticas han comunicado a las personas organizadoras que se iba a empezar un concierto de canto coral navideño, y que en cuando acabara, atenderían a las peticiones de las manifestantes, que habían desplegado la pancarta. La Policía local, ha instado a la organización a que salieran fuera a manifestarse, sin conseguirlo. Cerca de 50 solidarixs se han sentado en el suelo como muestra de apoyo y se ha permanecido así hasta que han terminado de actuar las corales.
Una vez a acabado el acto eclesiástico, se ha desplegado otra pancarta.
Finalmente, miembros del arzobispado han permitido que se queden dos personas en unas instalaciones anexas a la Catedral, la que va a iniciar la huelga de hambre y un/a acompañante.
Hoy viernes, a las 12.00h hay una rueda de prensa en la Pz Manises.

::Més info::

www.theplatform.nuevaradio.org

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/dB5z