Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 26/11/2012

[Cat/Cast] Valoración de David Fernandez de CUP-AE sobre los resultados electorales

LLibertat.Cat
Ha recordado que "somos los Países Catalanes de tres millones de pobres", por eso "hay que seguir avanzando social y nacionalmente".

Catalan
El cap de llista per la demarcació de Barcelona de la CUP-AE, David Fernàndez, ha valorat positivament el resultat electorat de la formació, a l’obtenir 3 diputats amb més de 125.000 vots, tenint en compte que el poc temps que han tingut per preparar la campanya, sense demanar un préstec i amb més de 450 actes arreu del Principat.

Fernàndez ha començat a fer la valoració saludant al conjunt dels Països Catalans, denunciant la repressió que han patit 5 dones quan es manifestaven pacificament al col·legi on votava l’Artur Mas i fent una salutació solidària al poble de Palestina.

A continuació, ha dit que “hem assolit el nostre objectiu”. Tot i remarcant que “tres diputats són avenç, però no són res sense la voluntat del carrer” i que hem estat la força de la gent anònima al referir-se a totes les persones que han donat suport a la formació, ja que el ministre d’Economia ja ha estat escollit i es diu Banc Centrat Europeu.

En el sentit que “no hi haurà alliberament nacional sense alliberament de classe”, i el país que vindrà, és el de la plena democràcia, per afirmar que “això, només és el principi”

El futur diputat de la CUP ha demanat frenar immediatament els desnonaments i les retallades i deixar de pagar el deute. També s’ha referit, indirectament, als resultats electorals de Convergència i Unió: “Algú haurà de començar a entendre que tancar hospitals i escoles no surt gratuït i ho haurà d’analitzar”.

En aquesta direccció ha recordat que “som els Països Catalans de tres milions de pobres”, per això “cal seguir avançant social i nacionalment”.

També ha posat èmfasi en manifestat que “venim de lluny, que som el país de les vagues, del 36, dels tramvies, de la lluita antifranquista, de l’estratègia independentista que es va formular al 1979…” Fernàndez ha finalitzat tot recordant al president informal de la nació, Ovidi Montllor.

Resultats per demarcació

a 92.621 vots 3,40% dels vots

Girona 14.502 vots 4,25% dels vots

Lleida 6.289 vots 3,05% dels vots

Tarragona 12.807 vots 3,58% dels vots

Total 126.219 vots 3,48% dels vots

Castellano
El cabeza de lista por la demarcación de Barcelona de la CUP-AE, David Fernández, ha valorado positivamente el resultado electorado de la formación, al obtener 3 diputados con más de 125.000 votos, teniendo en cuenta que el poco tiempo que han tenido para preparar la campaña, sin pedir un préstamo y con más de 450 actos en todo el Principado.

Fernández ha empezado a hacer la valoración saludando al conjunto de los Países Catalanes, denunciando la represión que han sufrido 5 mujeres cuando se manifestaban pacíficamente en el colegio donde votaba Artur Mas y haciendo un saludo solidaria al pueblo de Palestina.

A continuación, dijo que "hemos logrado nuestro objetivo". Aunque remarcando que "tres diputados son avance, pero no son nada sin la voluntad de la calle" y que hemos sido la fuerza de la gente anónima al referirse a todas las personas que han apoyado la formación, ya que el ministro de Economía ya ha sido elegido y se dice Banco Centrado Europeo.

En el sentido de que "no habrá liberación nacional sin liberación de clase", y el país que vendrá, es el de la plena democracia, para afirmar que "esto sólo es el principio"

El futuro diputado de la CUP ha pedido frenar inmediatamente los desahucios y los recortes y dejar de pagar la deuda. También se ha referido, indirectamente, a los resultados electorales de CiU: "Alguien tendrá que empezar a entender que cerrar hospitales y escuelas no sale gratuito y tendrá que analizar".

En esta direccción ha recordado que "somos los Países Catalanes de tres millones de pobres", por eso "hay que seguir avanzando social y nacionalmente".

También hizo hincapié en manifestó que "venimos de lejos, que somos el país de las huelgas, del 36, los tranvías, de la lucha antifranquista, de la estrategia independentista que se formuló en 1979 ..." Fernández ha finalizado recordando al presidente informal de la nación, Ovidi Montllor.

Resultats per demarcació

a 92.621 vots 3,40% dels vots

Girona 14.502 vots 4,25% dels vots

Lleida 6.289 vots 3,05% dels vots

Tarragona 12.807 vots 3,58% dels vots

Total 126.219 vots 3,48% dels vots

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/dM8u