Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 26/06/2013

[Fotos] Concentració-Manifestació contra la repressió. València.

La Plataforma
La lluita és el camí, la solidaritat la nostra arma.

Ayer martes 25 de junio se concentraron y se manifestaron alrededor de 500 personas por el cierre de los Centros de Internamiento de Extranjeros y contra la represión policial y Estatal. La concentración comenzó a las 19h frente al CIE de la calle zapadores, y después de desplegar unas pancartas los diferentes colectivos solidarios y la lectura de varios comunicados denunciando la situación dentro de estas cárceles, se procedió a continuar con una manifestación, no sin antes identificar la policia a una persona que encabezaba la protesta, que pasaría por el barrio de Ruzafa, calle Xàtiva hasta llegar a la puerta de colegio Lluis Vives, donde comenzaron las protesta en la pasada "Primavera Valenciana".

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÁ
La Delegació de Govern a València ha notificat als representants legals de la convocatòria de la manifestació contra la repressió del dia 25 de juny que PROHIBEIX qualsevol mobilització adduint terminis i formes legals.
Mentre, la policia de l'Estat ha citat per detindre a 7 persones més entre avui i dimecres. Per tant, el nombre de vaguistes detinguts de la darrera Vaga d'Estudiants augmenta ja a 18, amb el que presumiblement sembla un intent de perseguir, fitxar i atemorir al major nombre de persones del moviments socials anticapitalistes més actius i compromesos.
És per això que, des de l'assemblea convocant de la manifestació volem dir alt i fort que ni aquesta ni cap altra de les seues accions de repressió i violència aconseguiran fer-nos deixar de lluitar contra la injustícia i la dictadura del capital i de l'Estat. Si la repressió no s'atura, nosaltres tampoc ens aturarem. Si la injustícia és la resposta, la nostra és la solidaritat. Si ens volen prohibir, nosaltres lluitarem. Perque hem perdut la por.
Fem una crida a totes aquelles persones disposades a fer un pas endavant contra els abusos de poder, contra les prohibicions, contra les detencions i les multes, contra la repressió diariai quotidiana al carrer, les escoles o les cases. Fem una crida per dir d'una vegada per totes que JA HI HA PROU!! i que, per ací, NO PASSARAN!!

www.la-plataforma.org

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/dU3U