Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 27/08/2014

Mans netes demana que sigui il·legalitzada la ANC

La Haine - Països Catalans
El grupusculo fascista "Manos Limpias" pide que la ANC sea ilegalizada

Catalan

Mans Netes ha denunciat davant els jutjats de Barcelona a la presidenta de la Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, per incitar a la sedició i ha demanat que s'il·legalitzi l'organització per associació il·lícita.

En l'escrit, presentat aquest dimarts en els jutjats de Barcelona Mans Netes denúncia a Forcadell per un presumpte delicte d'associació il·lícita i un altre de provocació, proposició i incitació a la sedició en haver afirmat en una entrevista que "en un moment caldrà trencar la legalitat espanyola".

El sindicat creu que la presidenta de la ANC "ha superat el límit del dret a la llibertat d'expressió" amb les seves paraules, ja que inciten i indueixen a subvertir l'ordre constitucional i els mecanismes de l'estat de dret, ha valorat.

Castellano

Manos Limpias ha denunciado ante los juzgados de Barcelona a la presidenta de la Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, por incitar a la sedición y ha pedido que se ilegalice la organización por asociación ilícita.

En el escrito, presentado este martes en los juzgados de Barcelona Manos Limpias denuncia a Forcadell por un presunto delito de asociación ilícita y otro de provocación, proposición e incitación a la sedición al haber afirmado en una entrevista que "en un momento habrá que romper la legalidad española".

   El sindicato cree que la presidenta de la ANC "ha superado el límite del derecho a la libertad de expresión" con sus palabras, ya que incitan e inducen a subvertir el orden constitucional y los mecanismos del estado de derecho, ha valorado.

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/eJ4g