Principal |
Països Catalans :: 17/09/2014

[Fotos] Concentració solidària amb Alfon. València.

La Plataforma
[Cat/Cast] Ahir dimarts 16 de setembre es van concentrar a València al voltant de 300 persones en solidaritat amb Alfon.

[Cat]
Ahir dimarts 16 de setembre es van concentrar a València al voltant de 300 persones en solidaritat amb Alfon.  Convocada per l´Assemblea antirrepresiva, la concentració es va celebrar davant la Delegació de govern.

Amb crits de “Alfon llibertat”, “visca la lluita de la classe obrera”, “si ens toquen a una, ens toquen a totes” o “fóra feixistes dels nostres barris”, entre d´altres, es va marxar pel carrer Colom, fins a l´institut Lluís Vives, on es va desconvocar l´acte.

[Cast]
Ayer martes 16 de septiembre se concentraban en Valencia alrededor de 300 personas en solidaridad con Alfon. Convocada por la Assemblea antirrepresiva, la concentración se celebró delante de la Delegación de gobierno.

Con gritos de “Alfon libertad”, “viva la lucha de la clase obrera”, “si nos tocan a una nos tocan a todas” o  “fuera fascistas de nuestros barrios”, entre otros, se marchó por la calle Colón, hasta el instituto Lluis Vives, donde se desconvocó el acto.

::Més info::

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/eK1N