Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 31/12/2014

Vora dues mil persones es manifesten a Maó contra les rotondes

LLibertat.Cat
El GOM remarca la presència de molts joves amb poc més d'una vintena d'anys

 

Gairebé unes dues mil persones es van manifestar diumenge passat pels carrers del centre de Maó contra la política territorial i urbanística de l'equip de govern del PP al Consell, i especialment contra el seu projecte de reforma de la carretera general i les famoses rotondes a nivell inferior, que ja s'estan construint en el tram entre Maó i Alaior.

Després d'una pancarta amb el lema "Qui estima Menorca no la destrueix", una heterogènia multitud va desafiar al gèlid vent per llançar l'enèsim missatge de protesta al president del Consell, Santiago Tadeo, constantment interpel·lat en càntics i aconsegueixis amb una idea: "Hi ha de parar aquest destrossa ja!".

La marxa estava convocada per la plataforma "Menorquins pel territori" que va valorar positivament la mobilització, així com el el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa de Menorca (GOM)que remarca que hi havia molts de joves amb poc més d'una vintena d'anys. "Podria ser una de les primeres demostracions que indiquen la fi del temps on els ciutadans eren només consumidors i no participaven del debat públic", afegeix l'entitat ecologista

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/eN7Y