Principal |
Barcelona :: 23/09/2016

Un micromecenatge solidari permet substituir el cotxe incendiat del secretari general de la CGT

CGT Catalunya
[Cat/Cast] En sólo 4 horas y media se han alcanzado los € 4.000 necesarios, gracias a las pequeñas aportaciones de más de un centenar de personas solidarias.

[Català]

Un micromecenatge solidari permet substituir el cotxe incendiat del secretari general de la CGT de Catalunya

Un grup de treballadores, activistes i militants de sectors amplis de l’espectre social i sindical ha posat en marxa un projecte de micromecenatge per fer arribar una nova furgoneta al secretari general de la CGT de Catalunya. Cal recordar que l’anterior va ser incendiada la matinada del passat dilluns 19 de setembre.

En només 4 hores i mitja s’han assolit els 4000€ necessaris, gràcies a les petites aportacions de més d’un centenar de persones solidàries. Tota quantitat que no sigui necessària per a un nou vehicle serà feta servir per a la campanya del cas ’Som 27 i més’.

Des de la CGT de Catalunya volem agrair aquesta nova mostra de solidaritat de la classe treballadora catalana. Ens omple d’orgull formar part d’un teixit viu i combatiu que es posa en marxa de forma tan carinyosa i decidida quan ens toquen a una. El teixit que planta cara al poder a Can Vies, el que surt al carrer en alguna de les operacions Pandora, el que va posar contra les cordes a Movistar amb un huracà de solidaritat i compromís.

I tant que hi ha alternativa al capitalisme, la construirem amb el ciment de companys i companyes que quotidianament aporten alegria i fermesa des dels centres de treball als carrers i espais autogestionats.

A totes elles, us donem les gràcies des de la nostra organització, sabeu que podeu comptar amb nosaltres.

Als feixistes que ens amenacen, a qui delata i criminalitza la nostra lluita pels drets de les treballadores i estudiants, al poder que ens intenta domesticar amb lleis mordassa i reformes laborals: Som i serem un malson creixent.

Visca la classe treballadora!

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya

_____________________________________________

[Castellano]

Un micromecenazgo solidario permite sustituir el coche incendiado del secretario general de la CGT

Un grupo de trabajadoras, activistas y militantes de sectores amplios del espectro social y sindical ha puesto en marcha un proyecto de micromecenazgo para hacer llegar una nueva furgoneta al secretario general de la CGT. Hay que recordar que la anterior fue incendiada la madrugada del pasado lunes 19 de septiembre.

En sólo 4 horas y media se han alcanzado los € 4.000 necesarios, gracias a las pequeñas aportaciones de más de un centenar de personas solidarias. Toda cantidad que no sea necesaria para un nuevo vehículo será usada para la campaña del caso 'Somos 27 y más'.

Desde la CGT queremos agradecer esta nueva muestra de solidaridad de la clase trabajadora catalana. Nos llena de orgullo formar parte de un tejido vivo y combativo que se pone en marcha de forma tan cariñosa y decidida cuando nos tocan a una. El tejido que hace frente al poder en Can Vies, lo que sale a la calle en alguna de las operaciones Pandora, lo que puso contra las cuerdas a Movistar con un huracán de solidaridad y compromiso.

Por supuesto que hay alternativa al capitalismo, la construiremos con el cemento de compañeros que cotidianamente aportan alegría y firmeza desde los centros de trabajo en las calles y espacios autogestionados.

A todas ellas, les damos las gracias desde nuestra organización, sabe que puede contar con nosotros.

A los fascistas que nos amenazan, a quien delata y criminaliza nuestra lucha por los derechos de las trabajadoras y estudiantes, al poder que nos intenta domesticar con leyes mordaza y reformas laborales: Somos y seremos una pesadilla creciendo.

Viva la clase trabajadora!

Secretariado Permanente del Comité Confederal de la CGT

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fB2r