Principal |
Països Catalans :: 28/06/2017

UDON explota i denuncia: La nostra millor arma, la solidaritat!

Resposta Solidària.

Des de fa mesos, la Resposta Solidària venim denunciant la situació de precarietat i explotació que es viu a la franquícia d’UDON a Sabadell. Demanem des d’un primer moment, la millora en:

Equiparació de les categories laborals amb les tasques que es desenvolupen.Pagament de plusos per nocturnitat, hores extres, etc..Equiperació de les hores del contracte amb les hores reals que es treballenPagament adequat de les dietes.

A més, també exigim la readmissió de l’Andreu, company acomiadat per denunciar aquestes condicions. Arrel de l’assenyalament públic, i la solidaritat mostrada, ara UDON, no només no ens demostra si ha modificat les condicions, sinó que ens ha amenaçat amb una querella per solidaritzar-nos amb les treballadores. La nostra resposta és clara: NO CALLAREM! Volem que s’acceptin les reclamacions que feiem, i volem demostrar que ni les amenaces ens aturen.

Per això, convoquem pel proper dimecres 28 de Juny, a una concentració – roda de premsa a les 20:30h. davant l’establiment UDON de Sabadell (c/ de Gràcia, 49)

Una forta abraçada solidària!

Resposta Solidària.

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fH1I