Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 15/09/2017

La CUP pega el primer cartel en la puerta del Ayuntamiento de Tarragona

Llibertat.cat
"El Sí al Referéndum no es una cuestión de banderas, sino que es la única opción viable para que podamos avanzar democráticamente y mejorar nuestros derechos sociales"

La CUP enganxa el primer cartell a la porta de l'Ajuntament de Tarragona

El regidor de la CUP, Jordi Martí, ha destacat que "en les properes setmanes posarem sobre la taula el fet que el Sí al Referèndum no és una qüestió de banderes, sinó que és la única opció viable per tal que els tarragonins i tarragonines puguem avançar democràticament i millorar els nostres drets socials vers la deutocràcia i demofòbia de l'Estat espanyol"

La CUP de Tarragona inicia la campanya pel Sí al Referèndum sobre la independència de Catalunya, enganxant un cartell a la porta de l'Ajuntament de Tarragona, per tal de denunciar la manca de col·laboració del govern municipal amb la consulta convocada pel govern de la Generalitat.

Aquesta mitjanit, la CUP de Tarragona ha iniciat la campanya pel Sí al Referèndum, enganxant el primer cartell a la porta de l'Ajuntament. Segons la portaveu del Grup Municipal Laia Estrada, "enganxem el primer cartell a la porta de l'Ajuntament per tal de denunciar la demofòbia del govern municipal que vol prohibir a tots els tarragonins i tarragonines de poder exercir el seu dret democràtic més elemental com és el dret a vot".

Tot i la pluja, un grup de militant de l'assemblea local de la CUP de Tarragona han participat en aquesta enganxada del primer cartell, que esdevé el tret de sortida de la campanya de l'esquerra independentista a la capital del Tarragonès, per tal de demanar a la ciutadania el vot afirmatiu per la construcció de la nova República.

El regidor de la CUP, Jordi Martí, ha destacat que "en les properes setmanes posarem sobre la taula el fet que el Sí al Referèndum no és una qüestió de banderes, sinó que és la única opció viable per tal que els tarragonins i tarragonines puguem avançar democràticament i millorar els nostres drets socials vers la deutocràcia i demofòbia de l'Estat espanyol".
L'acte central de la CUP a Tarragona per aquesta campanya pel Sí, serà el proper 26 de setembre a la plaça dels Carros. Tanmateix, durant les properes setmanes, la CUP destinarà els seus esforços a desenvolupar una campanya de carrer, per tal d'arribar a aquelles persones que defensen la democràcia.

Per últim, la CUP planteja de nou a l'alcalde Ballesteros, que es repensi la seva posició de no col·laborar amb la celebració del Referèndum, després que aquesta mateixa tarda, la plaça de bous de Tarragona haig mostrat la seva disconformitat amb la decisió del govern municipal.

__________

[Castellano]

La CUP pega el primer cartel en la puerta del Ayuntamiento de Tarragona

El concejal de la CUP, Jordi Martí, ha destacado que "en las próximas semanas pondremos sobre la mesa el hecho de que el Sí al Referéndum no es una cuestión de banderas, sino que es la única opción viable para que los tarraconenses podamos avanzar democráticamente y mejorar nuestros derechos sociales ante la deudocràcia y demofòbia del Estado español "

La CUP de Tarragona inicia la campaña por el Sí al Referéndum sobre la independencia de Cataluña, pegando un cartel en la puerta del Ayuntamiento de Tarragona, para denunciar la falta de colaboración del gobierno municipal con la consulta convocada por el gobierno de la Generalidad.

Esta medianoche, la CUP de Tarragona ha iniciado la campaña por el Sí al Referéndum, pegando el primer cartel en la puerta del Ayuntamiento. Según la portavoz del Grupo Municipal Laia Estrada, "pegamos el primer cartel en la puerta del Ayuntamiento para denunciar la demofòbia del gobierno municipal que quiere prohibir a todos los tarraconenses de poder ejercer su derecho democrático más elemental como es el derecho a voto ".

A pesar de la lluvia, un grupo de militantes de la asamblea local de la CUP de Tarragona han participado en esta pegada del primer cartel, que se convierte en el punto de partida de la campaña de la izquierda independentista en la capital del Tarragonès, para pedir a la ciudadanía el voto afirmativo para la construcción de la nueva República.

El concejal de la CUP, Jordi Martí, ha destacado que "en las próximas semanas pondremos sobre la mesa el hecho de que el Sí al Referéndum no es una cuestión de banderas, sino que es la única opción viable para que los tarraconenses podamos avanzar democráticamente y mejorar nuestros derechos sociales hacia la deutocràcia y demofòbia del Estado español ". 
El acto central de la CUP en Tarragona para esta campaña por el Sí, será el próximo 26 de septiembre en la plaza de los Carros. Sin embargo, durante las próximas semanas, la CUP destinará sus esfuerzos en desarrollar una campaña de calle, con el fin de llegar a aquellas personas que defienden la democracia.

Por último, la CUP plantea de nuevo al alcalde Ballesteros, que se repiense su posición de no colaborar con la celebración del Referéndum, después de que esta misma tarde, la plaza de toros de Tarragona ha mostrado su disconformidad con la decisión del gobierno municipal.

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fI72