Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 07/11/2018

[Cat/Cast] La Audiencia española deja de investigar a Tamara Carrasco y Adrià Carrasco

Vilaweb
La causa se envía ahora a los juzgados ordinarios · Las medidas cautelares contra Tamara Carrasco continúan vigentes

L’Audiència espanyola deixa d’investigar Tamara Carrasco i Adrià Carrasco

La causa s’envia ara als jutjats ordinaris · Les mesures cautelars contra Tamara Carrasco continuen vigents

L’Audiència espanyola, a petició de la fiscalia, acorda deixar d’investigar els membres del CDRTamara Carrasco i Adrià Carrasco, per delictes de terrorisme, rebel·lió i sedició. La causa s’envia ara als jutjats ordinaris, segons que ha anunciat el despatx d’advocats de Benet Salellas, que porta la defensa de Tamara Carrasco. En la interlocutòria, el jutge Diego de Egea Torrón insta el jutjat competent a continuar les diligències per un presumpte delicte de desordres públics per les protestes dels CDR. La defensa ha confirmat a VilaWeb que les mesures cautelars contra l’activista de Viladecans continuaran vigents fins que no es pronunciï el nou magistrat.

salellas advocats@salellasadv ÚLTIMA HORA: l'Audiència Nacional, a petició de la fiscalia, acorda deixar d'investigar @TamaraVila83 i @EtVolemACasa per delictes de terrorisme, rebellió i sedició. Envia la causa als jutjats ordinaris per si hi ha imputació per desordres. Primer pas! 15:20 - 7 nov. 2018

 Tamara Carrasco: ‘La meva presó és de vint quilòmetres quadrats’ 

Tamara Carrasco, integrant del CDR de Viladecans, va ser detinguda a l’abril acusada de terrorisme, sedició i rebel·lió per haver-se implicat en els talls d’autopistes i l’aixecament de barreres de peatge durant la Setmana Santa. Dos dies després de la seva detenció, el jutge va descartar aquests delictes però va mantenir la causa oberta per desordres públics. Tanmateix, va dictar mesures cautelars i des d’ençà no ha pogut sortir del poble.

Per la seva banda Adrià Carrasco, que la policia volia detenir el mateix dia que la Tamara, va poder escapar-se i es va exiliar a Bèlgica.

_______________________

La Audiencia española deja de investigar a Tamara Carrasco y Adrià Carrasco

La causa se envía ahora a los juzgados ordinarios · Las medidas cautelares contra Tamara Carrasco continúan vigentes

La Audiencia española, a petición de la fiscalía, acuerda dejar de investigar los miembros del CDR Tamara Carrasco y Adrià Carrasco, por delitos de terrorismo, rebelión y sedición. La causa se envía ahora a los juzgados ordinarios, según ha anunciado el despacho de abogados de Benet Salellas , que lleva la defensa de Tamara Carrasco. En el auto, el juez Diego de Egea Torrón insta al juzgado competente a continuar las diligencias por un presunto delito de desórdenes públicos por las protestas de CDR . La defensa ha confirmado a VilaWeb que las medidas cautelares contra el activista de Viladecans continuarán vigentes hasta que no se pronuncie el nuevo magistrado.

Tamara Carrasco: ‘Mi prisión es de veinte kilómetros cuadrados’ 

Tamara Carrasco, integrante del CDR de Viladecans, fue detenida en abril acusada de terrorismo, sedición y rebelión por haberse implicado en los cortes de autopistas y el levantamiento de barreras de peaje durante la Semana Santa. Dos días después de su detención, el juez descartó estos delitos pero mantuvo la causa abierta por desórdenes públicos. Sin embargo, dictó medidas cautelares y desde entonces no ha podido salir del pueblo.

Por su parte Adrià Carrasco, que la policía quería detener el mismo día que la Tamara, pudo escaparse y se exilió en Bélgica.

www.vilaweb.cat

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fL9p