Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 05/06/2019

[Lleida]Manifiesto sobre la manifestación por los derechos y libertades democráticas del 29 de junio

Plataforma Llibertat Pablo Hasel
La resignación nos condena, es hora de tomar partido o todos vamos a sufrir de una forma u otra no haber hecho frente a un régimen enemigo de nuestros intereses

Manifest sobre la manifestació pels drets i llibertats democràtiques:

La falta de lluita està permetent que l'Estat que no va trencar amb el feixisme, cada dia ens deixi amb menys. Les conseqüències són evidents: augment de la repressió, pensions de misèria, atur massiu, empitjorament de les condicions laborals, retallades criminals en sanitat, cares matrícules per a accedir a la Universitat, desnonaments, etc. Davant aquesta violència diària tenim dues opcions: permetre que continuïn esclafant-nos i empitjorant les nostres vides o organitzar-nos i lluitar per la nostra dignitat.

Nosaltres triem la segona i per això cridem a assistir a la manifestació que hem organitzat per donar a conèixer totes aquestes reivindicacions, a més de per a pressionar i intentar evitar l'empresonament de Pablo Hasel i molts altres represaliats. També per cridar per la llibertat dels qui ja estan presos per defensar aquests drets i llibertats democràtiques.

Ens veiem als carrers, on sempre s'han conquerit els grans canvis. La resignació ens condemna, és hora de prendre partit o tots patirem d'una forma o una altra no haver plantat cara a un règim enemic dels nostres interessos. És el moment de dir prou!



___________

Manifiesto sobre la manifestación por los derechos y libertades democráticas:

La falta de lucha está permitiendo que el Estado que no rompió con el fascismo, cada día nos deje con menos. Las consecuencias son evidentes: aumento de la represión, pensiones de miseria, desempleo masivo, empeoramiento de las condiciones laborales, recortes criminales en sanidad, caras matrículas para acceder a la Universidad, desahucios, etc. Ante esta violencia diaria tenemos dos opciones: permitir que continúen aplastando y empeorando nuestras vidas o organizarnos y luchar por nuestra dignidad.

Nosotros elegimos la segunda y por eso llamamos a asistir a la manifestación que hemos organizado para dar a conocer todas estas reivindicaciones, además de para presionar e intentar evitar el encarcelamiento de Pablo Hasel y muchos otros represaliados. También para llamar por la libertad de los que ya están presos por defender estos derechos y libertades democráticas.

Nos vemos en las calles, donde siempre se han conquistado los grandes cambios. La resignación nos condena, es hora de tomar partido o todos vamos a sufrir de una forma u otra no haber hecho frente a un régimen enemigo de nuestros intereses. Es el momento de decir basta!

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fO0L