Principal |
Nacionales PP.Catalans :: 05/08/2019

[Cat/Cast] La militància de la CUP valida la seva base estratègica per combatre la resignació

CUP
La militancia de la CUP valida su base estratégica para combatir la resignación

Catala

Del 25 al 28 de juliol es van dur a terme les votacions telemàtiques de les esmenes de la ponència estratègica de la CUP, “Combatem la resignació, preparem-nos per tornar-hi” i ahir, el document definitiu es va ratificar. Les esmenes aprovades per la militància no canvien substancialment la proposta base debatuda, que ja incloïa reflexions de la militància, recollides en les setmanes inicials del procés participatiu. De les 33 esmenes que quedaven vives després de la celebració de l’Assemblea Nacional del passat 14 de juliol, finalment n’han estat aprovades nou.

Tal i com la formació ja va anunciar, s’impulsarà una campanya al carrer, que començarà amb assemblees obertes just després de l'Onze de Setembre, i que inclourà accions de denúncia i desobediència civil a favor de la independència, pels drets socials, pel territori i en contra dels interessos de l'IBEX35, a qui acusa de ser un dels principals responsables a l'ombra que impedeixen la sobirania i l'autodeterminació.

Cast

Del 25 al 28 de julio se llevaron a cabo las votaciones telemáticas de las enmiendas de la ponencia estratégica de la CUP, “Combatimos la resignación, preparémonos para volver” y ayer, el documento definitivo se ratificó. Las enmiendas aprobadas por la militancia no cambian sustancialmente la propuesta base debatida, que ya incluía reflexiones de la militancia, recogidas en las semanas iniciales del proceso participativo. De las 33 enmiendas que quedaban vivas después de la celebración de la Asamblea Nacional del pasado 14 de julio, finalmente han sido aprobadas nueve.

Tal y como la formación ya anunció, se impulsará una campaña en la calle, que empezará con asambleas abiertas justo después del Once de Septiembre, y que incluirá acciones de denuncia y desobediencia civil a favor de la independencia, por los derechos sociales, por el territorio y en contra de los intereses del IBEX35, a quien acusa de ser uno de los principales responsables a la sombra que impiden la soberanía y la autodeterminación.

 

Enlace al artículo: https://www.lahaine.org/fO4n