lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eX0u

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

16/02/2016 :: Països Catalans

19-20-21 de febrer Jornades AntiMobile World Congress

x AntiMobile World Congress

Els 15 milions de diners públics que es destinen a l'esdeveniment, el desplegament de més de 3000 agents de policia, la construcció de la L9 i les exempcions fiscals pels congressistes són només alguns dels exemples de l'aliança dels poders locals amb les multinacionals i tota classe d'explotadors.


El futur controlat (SmartCity, Smartphone, BigData...) que ens dissenyen al Mobile World Congress apunta cap a la traçabilitat i registre de tot moviment humà. Es creen formes de dominació cada cop millors tant en l'àmbit laboral com en la pròpia vida personal.

19-20-21 de febrer Jornades AntiMobile World Congress

Divendres 19

18h Xerrada "Desmuntant el Mobile World Congress" Oca Negra: Assemblea Llibertària del Clot-Camp de l'Arpa 19:30h Xerrada "La precarietat laboral dels treballadors de Telefónica" Un membre de la Marea Blava

Dissabte 20

12h Passejada "Videovigilància i SmartCity" + Xerrada "Les tecnologies Smart" Negre i Verd 15h Dinador solidari per finançar el projecte del Correscales de Movistar Heura Negra: Assemblea Llibertària de Vallcarca 18h Xerrada "El paper de les noves tecnologies en els últims casos repressius" Oca Negra: Assemblea Llibertària del Clot-Camp de l'Arpa 19:30h Presentació del projecte del WhatsApp alternatiu "Singuasa" Membres del Sindicato de Trabajadores de Servicios Informáticos 19:30h Taller d'autodefensa digital (comunicació xifrada mitjançant correu electrònic) [porta el teu portàtil!] Oca Negra: Assemblea Llibertària del Clot-Camp de l'Arpa 19:30h Introducció teòrica al hacktivisme + taller pràctic [porta el teu portàtil] A cont.
Sopador solidari Col·lectiu vegà "Verde que te cocino verde"

Diumenge 21

12h Xerrada "Smartphones, Internet i Moviments Socials" Col·lectiu contra el domini tecnològic "Les Hienes" 14h Vermut Les Hienes i l'Oca Negra 16:30h Teatre A l'Ateneu Llibertari de Sants Carrer Maria Victòria 10, (Metro Plaça de Sants L5)

Mira També: http://antimwc.alscarrers.org

________________

Los 15 millones de dinero público que se destinan a este acontecimiento, el despliegue de más de 3.000 agentes de policía, la construcción de la línea L9 del metro i las rebajas fiscales para los congresistas son solo algunos de los ejemplos de la alianza de los poderes locales con las multinacionales y toda clase de explotadores.

El futuro controlado (Smart City, Smartphone, bigdata…) que nos diseña el Mobile World Congress apunta hacia la trazabilidad i el registro de todo movimiento humano. Se crean formas de dominación cada vez mejores tanto en el ámbito laboral como en la propia vida personal.

19-20-21 de febrero Jornadas Anti Mobile Congress.
Viernes 19

18h Charla “desmontando el MWC” Oca Negra: Asamblea libertaria del Clot-Camp de l’Arpa.
19:30 Charla “la precariedad laboral de los trabajadores de telefónica” Un miembro de la Marea Blava.
Sábado 20.
12h Paseo de observación del control social, videovigilancia y Smart city+ charla sobre tecnologías Smart.
Negre i Verd 15h comida solidaria para financiar el proyecto “Correscales de los trabajadores de Movistar” Heura Negra: Assemblea llibertaria de Vallcarca 18h Charla “el papel de las nuevas tecnologías en los últimos casos represivos” Oca Negra: Asamblea libertaria del Clot-Camp de l’Arpa.
19:30 Presentación del proyecto Singuasa (un whatsApp alternativo).
Miembros del Sindicato de Trabajadores de Servicios Informáticos de Madrid.
19:30h Introducción teórica al hacktivismo+taller práctico.
19:3h Taller de autodefensa digital (comunicación cifrada mediante correo electrónico.
A continuación cena solidaria Col·lectiu vegà "Verde que te cocino verde" Domingo 21 12h Charla “Smartphones, Internet y Movimientos Sociales” Col·lectiu contra el domini tecnològic "Les Hienes" 14h Comida Vermut Les Hienes i l'Oca Negra 16:30 teatro en la plaza Málaga.

Todo en Ateneu Llibertari de Sants Carrer Maria Victòria 10, (Metro Plaça de Sants L5)

Mira también: http://antimwc.alscarrers.org/

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eX0u

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal