lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eP8m

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

19/03/2015 :: Països Catalans

21-M: Manifestació internacional contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia… també a Barcelona

x Ojo con tu Ojo
Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, format per més de 400 entitats, convoca una manifestació a Barcelona dins el marc de la jornada internacional contra el racisme

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, espai format per més de 400 entitats de tota mena, convoca una manifestació a Barcelona aquest dissabte 21 de març, dins el marc de la jornada internacional contra el racisme.

Enguany, hi haurà més manifestacions que mai, a desenes de ciutats arreu d’Europa i més enllà. Es preveu que la protesta més important sigui la d’Atenes, d’on va sortir la crida per a aquesta jornada l’octubre passat, en una trobada internacional de moviments unitaris contra l’extrema dreta i la xenofòbia. A Londres, els moviments també porten mesos preparant la que tot indica que serà una manifestació important i diversa. Al llarg de les últimes setmanes, s’ha forjat un nou espai unitari a França contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia —per exemple, amb un acte massiu contra la islamofòbia el passat 6 de març a París— i hi ha una vintena de convocatòries a l’estat francès per al 21-M. Per últim, es destaca la manifestació central d’Alemanya, a Berlín, que s’emmarca dins les grans protestes dels últims mesos contra el moviment islamòfob, ple de feixistes, Pegida. Al final d’aquesta nota reproduïm la llista actual de convocatòries.

A Catalunya, la manifestació passarà pel districte de Sant Martí, on als lemes generals de la protesta s’afegeix la crida per al tancament del centre nazi, “Tramuntana”. Els moviments veïnals i socials del Clot el van fer fora del seu barri; ara el teixit social de la Verneda fa palès que no vol un local nazi allà, ni enlloc.

La manifestació de Barcelona forma part de la campanya que impulsa UCFR, amb moltes altres entitats, #StopIslamofòbia. També és un pas en la campanya per netejar els ajuntaments de feixistes a les eleccions municipals del proper maig.
Manifestació contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia #TanquemElTramuntana, Dissabte 21 de març, 17,30h

Rambla Guipúscoa/Carrer Cantàbria, Metro Sant Martí (L2), Barcelona. Crida per la mani i per #StopIslamofòbia Esdeveniment a Facebook Cartell en PDF

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme Barcelona, 19 de març de 2015

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eP8m

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal