lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fK0s

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

19/02/2018 :: Països Catalans, País Valencià

3a concentració en suport al cantó kurd d'Afrin

x Comitè valencià de solidaritat amb Afrin i el Kurdistan

Ahir dijous 15 de febrer, una desena de persones es van concentrar a les portes del Consolat turc de València per denunciar l'ofensiva de Turquia sobre Afrin. Amb aquesta, és la tercera setmana que valencians i valencianes se concentren en solidaritat amb el poble kurd de Rojava.


El cantó d' Afrin, al nord-oest del territori sirià, era una de les poques zones on no hi havia hagut enfrontaments bèl·lics fins que el passat 19 de gener l’exèrcit turc començà l'ofensiva per terra i aire. Mentre altres zones eren devastades pel conflicte, els kurds d’Afrin van encetar un procés pacífic de transformació democràtica i revolucionària on destaca el protagonisme de les dones. Ara, per culpa dels atacs de Turquia i els seus aliats, les morts de civils es compten per centenars, les instal·lacions destruïdes són nombroses i, fins i tot, el patrimoni històric ha estat objectiu militar. L’ofensiva turca no hauria sigut possible sense la complicitat d'occident.


Per denunciar aquesta situació i per coordinar les pròximes protestes, s'ha organitzat un Comité valencià de solidaritat amb Afrin que ja ha anunciat que mantindrà les concentracions a les portes de Consolat fins que no s’acaben l'ofensiva. La propera cita, per tant, serà el proper dijous 22 de febrer.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fK0s

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal