lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/cT1h

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

04/04/2011 :: Països Catalans

Ja són 5 anys, felicitats Casal!

x Assemblea de Joves Independentistes del Clot-Camp de l'Arpa

Aquest mes d’abril estem d’enhorabona, ja podem dir que el Casal Popular la Forja del Clot fa cinc anys que viu al barri. L’any 2006, l’Assemblea de Joves Independentistes del Clot- Camp de l’Arpa (AJIC) decideix ocupar un espai abandonat al carrer Escultors Claperós i fer-ne un punt de trobada per tots i totes les joves del barri. Un punt de trobada reivindicatiu però també lúdic.

Des del Casal sempre s’ha intentat participar en aquelles reivindicacions veïnals que ens afecten com a clotencs i clotenques, com reclamar la biblioteca i el Casal de Joves, a les reivindicacions socials en contra del sistema capitalista que avui dia ens ofega com a treballadors i treballadores, en les reivindicacions juvenils ja que som els que més patim i patirem les conseqüències, en les reivindicacions feministes en contra del patriarcat i les desigualtats que genera i en les reivindicacions nacionals ja que no hi ha democràcia sense el reconeixement del dret a l’autodeterminació que tenim com a poble.

Durant aquests cinc anys ha passat molta gent pel Casal, algunes han participat activament, d’altres han compartit cerveses amistosament i d’altres que ens han intentat fer fora d’aquest espai. Aquest mes brindarem perquè seguim aquí, perquè no han aconseguit que retrocedim ni un mil·límetre i volem que tu ho facis amb nosaltres. Per això esteu tots i totes convidades a participar en els actes de celebració del proper 8 i 9 d’abril.

El dia 8 d’abril realitzarem un sopar popular i música amb el cantautor Jordi Montañez dins del Casal (C/Escultors Claperós número 10, L1 i L2 Clot).

El dia 9 d’abril celebrarem l’aniversari al teatre del Centre Cívic la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes número 837, L1 i L2 Clot, L1 Glòries) amb un concert on intervindran els grups de Lark About, Poca Broma i els PD's Indecents.

Us hi esperem a tots i a totes! Veniu a brindar pel Casal i per tots els casals ocupats que dia a dia resisteixen a les agressions especulatives!

Seguirem lluitant, seguirem creant!

http://www.ajic.cat

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/cT1h

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal