lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/dH2p

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

31/05/2012 :: Països Catalans, Pensamiento

Amb nosaltres no podran, som irreductibles

x Ara o Mai
Davant les darreres detencions a Barcelona des de València volem fer una crida a la solidaritat

Davant les darreres detencions a Barcelona des de València volem fer una crida a la solidaritat, el recolzament mutu i l’acció directa com a única manera d’afrontar aquests temps durs que estem patint.

El darrer 29 de maig els Mossos d’Esquadra van detindre a 5 persones per participar en la Vaga del 29 de Març a Barcelona posant novament a dos d’ells en presó preventiva. Aquesta nova ràzzia s’emmarca dins d’un context de repressió contra les persones que es van revoltar el 29M a Barcelona i sobretot en un context molt més ample de repressió oberta a totes les expressions combatives que estan plantant cara al Capitalisme en tot l’Estat. No podem oblidar a Tamara, actualment en presó per mostrar solidaritat amb Amadeu Casellas, a Laura, a Isma, Manu, Javi i ara a Andreu i Ruben companys i companyes que han patit i pateixen la venjança de l’Estat.

A València també sabem que és la repressió, 250 multades pels fets de les protestes del Lluís Vives, la detenció d’un company per l’ocupació de la Plaça i el desallotjament de la mascletà el 12M, multes, identificacions, etc. Tot un conjunt de tècniques que tracten de clavar por i desactivar la ràbia per aturar qualsevol protesta, però amb nosaltres no podran.

Els companys de Barcelona van demostrar que és realment una Vaga General i van inspirar a totes aquelles que busquem subvertir l’ordre actual. Cada vegada més, assemblees de barri, d’estudiants, col•lectius, etc comencen a ser conscients de quina és la natura de l’Estat i com els mercenaris van a defensar els interessos dels de dalt, reprimint, criminalitzant i empresonant a qui s’atrevisca a posar en qüestió el seu sistema. Davant això només ens queda la determinació de seguir endavant, el no deixar a soles a les nostres companyes reprimides i organitzar la ràbia per tombar a un Poder que cada dia ens ofega més.

Som conscients de que ells són poderosos, tenen al seu costat als mitjans de comunicació, la policia i l’exèrcit, les lleis i les institucions però nosaltres som conscients de que som més, som els de baix i si ens movem el seu sistema trontolla. La solidaritat, el recolzament mutu i l’acció directa són el camí a seguir per fer front els atacs del Poder i per això hui més que mai seguirem per la via de la lluita, recolzem a les nostres companyes represaliades i animem a seguir resistint.

overne la misèria, serem ingovernables
La repressió no ens atura

Llibertat i absolució a totes les encausades!

Autònomes i Llibertàries

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/dH2p

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal