lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eK8

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

30/10/2003 :: Països Catalans

Ana Aznar i Alejandro Aggag okuparan el centre social Hamsa el 7.10.03

x Assemblea d'Okupes Barcelona

Ana Aznar i Alejandro Aggag okuparan el centre social Hamsa el proper 7 de novembre

Serà divendres 7 de novembre, en contra dels desallotjaments

La companyia Animalario, que representa des del passat octubre a La Paloma l’obra "ALEJANDRO Y ANA. Lo que España no pudo ver del banquete de la boda de la hija del presidente" realitzarà el proper divendres 7 de novembre a l’Hamsa una funció solidària amb l’Assemblea d’Okupes per denunciar les amenaces de desallotjament que existeixen sobre nombroses cases okupades i els judicis previstos pròximament.

La pre-estrena de l’obra, de gira per tot l’Estat espanyol, ja es va realitzar a Madrid al centre social okupat El Laboratorio, amb un èxit absolut. A la Comunitat de Madrid, la censura va recaure sobre aquesta obra que, a la síntesi oficial impresa des de les institucions, van tenir la barra de resumir-la com "Alejandro y Ana. Una historia de amor", obviant tota l’exposició de motius de la companyia que, "des del rencor", repassen el menú de l’escandalós banquet de la filla de la boda del president amb una àcida crítica política cap el PP i el Poder.

L’obra, protagonitzada per Guillermo Toledo, Alberto San Juan, Javier Gutiérrez i Roberto Álamo, s'ha hagut de prorrogar tres setmanes més a La Paloma i amb ella, la companyia Animalario vol palesar el seu suport al moviment d’okupacions i als espais alliberats. L’acte, serà organitzat per diversos centres socials okupats i abans de l’obra (que comencarà a les 01.30 de la matinada), l’Hamsa obrirà les portes a les 22.00 amb una kafeta flamenca que comptarà amb l’actuació del grup La Retahila. Posteriorment, hi haurà kafeta aktiva. O sigui, que el divendres 7 de novembre, Anita Aznar i Alejandrito Aggag seran a l’Hamsa. I per una vegada, contra els desallotjaments.

Recordeu que l"Hamsa és al carrer Miquel Bleach 15, a Hostafrancs.

Assemblea d’Okupes Barcelona
www.sindominio.net/quinzenaokupacio
quinzenaokupacio@sindominio.net

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eK8

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal