lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fN95

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

22/05/2019 :: Països Catalans

Atac a la seu del PSOE de Lleida. Llibertat Pablo Hasel!

x Solidaritat Lleida

Reproducimos el e-mail anónimo recibido en nuestra redacción:

ATAC A LA SEU DEL PSOE DE LLEIDA. LLIBERTAT PABLO HASEL! 

Aquesta matinada hem atacat la seu del PSOE a Lleida per assenyalar que són CULPABLES de l'imminent empresonament, si la solidaritat no ho evita, del raper lleidatà Pablo Hasel per les seves cançons i piulades explicant fets objectius sobre la monarquia, els cossos repressius i els presos polítics.

A més, quan Pedro Sánchez era a l'oposició va dir que l'empresonament de Valtonyc era "molt mal símptoma sobre l'estat de la nostra democràcia" però després de tant temps al Govern no ha fet res perquè Valtonyc pugui tornar de l'exili i no ha aturat la repressió contra Pablo Hasel. Tot al contrari, ja que va en augment.

També, volem denunciar que el PSC Lleida, juntament amb la Guàrdia Urbana, han organitzat un muntatge policial contra Pablo Hasél on li demanen 4 ANYS DE PRESÓ per haver denunciat públicament un fals testimoni que va encobrir en un judici a dos agents de la Guàrdia Urbana per apallissar a un menor que enganxava cartells a favor del dret a l'autodeterminació. Per tant, si afegim tots els judicis pendents per la seva militància política a les condemnes que ja té, sumen més de 15 anys de presó.

Per acabar, també reivindicar l'absolució dels solidaris amb Pablo Hasél denunciats pel PSC per penjar una pancarta a la Seu.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fN95

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal