lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fW35

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

17/01/2021 :: Anti Patriarcado, Països Catalans

[Barcelona] Protesta a Horta-Guinardó contra l’augment d’agressions al col·lectiu LGTBI

x Sandra García Prat
La mobilització arriba després que aquesta setmana una dona trans i la seva parella denunciessin l'agressió per part d'uns veïns a Horta

Un centenar de persones s’han manifestat a la Font d’en Fargues per denunciar l’augment d’agressions dels darrers mesos al col·lectiu LGTBI. La protesta arriba després que aquesta setmana una veïna trans i la seva parella denunciessin haver patit una agressió per part d’uns veïns de l’edifici on resideixen a Horta.

La Nina, una de las agredides, ha assistit a la concentració i ha agraït el suport per part dels veïns i entitats: “Ens està ajudant molt, sobretot a nivell psicològic, que és el que ens fa falta”. En aquest sentit, ha explicat que físicament ja han començat a recuperar-se, però que psicològicament encara estan en procés.

Hi ha ferides que les tenim dins i no se’ns estan curant.”

Nina

Des de l’Observatori contra l’Homofòbia de Catalunya (OCH) han donat suport a la concentració i insisteixen que cal donar resposta a la transfòbia. Des de l’OCH expliquen que es tracta de la tercera agressió LGTBIfòbica registrada en aquest 2021 a Catalunya i la primera que afecta una transexual.

Al 2020 es van registrar un total de 189 denúncies per agressions LGTBI a tot Catalunya. D’aquestes, 26 van ser dirigides a persones trans. Això va suposar un augment de les agressions a persones transexuals del 25 % respecte del 2019.

Al mes de novembre una jove trans i un noi gai també van denunciar haver patit agressions a la ciutat.

https://beteve.cat/societat/protesta-agressions-lgtbi-horta-guinardo-gener-2021/?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=beteve

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fW35

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal