lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fE2f

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

14/02/2017 :: Països Catalans, Medio Oriente, País Valencià

[Cat/Cast] Contra la criminalització de la solidaritat amb Palestina

x Endavant OSAN
Han denunciado 9 activistas por expresar su solidaridad con Palestina y denunciar la presencia, en agosto de 2015, de Matisayu en el festival de música Rototom

[Català]

Els que justifiquen els crims de guerra han denunciat 9 activistes, entre les quals una militant d’Endavant, per expressar la seva solidaritat amb Palestina i denunciar la presència, l’agost de 2015, al festival de música Rototom d’un artista israelià que defensa de forma sistemàtica els crims de guerra comesos als territoris ocupats. La denúncia és per un “delicte d’odi”.

L’acusació d’antisemitisme contra qualsevol crítica a l’acció colonial de l’estat d’Israel a Palestina era fins ara una utilització barroera i lamentable de la memòria dels jueus perseguits durant segles i massacrats pel feixisme a Europa. Ara es pot convertir, a més, en una amenaça judicial, ja que la denúncia obre la porta a l’ús de l’article 510 del codi penal contra activistes dels drets humans.

Les acusacions d’antisemitisme per part del “Comité Legal para la Lucha contra la Discriminación” esdevenen encara més grotesques davant del fet que l’advocat dels denunciants ha defensat en altres judicis a integrants de grups violents neonazis.

Tot això forma part de l’estratègia d’una part de la ultradreta europea i el sionisme per a equiparar els delictes d’odi a les lluites pels drets humans amb l’objectiu de posar fre al creixent èxit del BDS i d’obrir un nou flanc repressiu contra els moviments revolucionaris.

Davant d’aquest atac, cal desemmascarar els interessos que s’hi amaguen al darrera i fer sentir ben fort la nostra solidaritat.

 

Més informació:

Comunicat de la campanya de suport

JUNTS, associació catalana de jueus i palestins, expressa la seva solidaritat amb els encausats

DIRECTA: Denuncien 9 activistes per demanar al Rototom que no contractés Matisyahu

DIRECTA: L’advocat de Lorenzo Sanz i Gescartera, al darrera de la denúncia contra les activistes del BDS

L’ACCENT: Ofensiva sionista contra els drets humans

L’ACCENT: El BDS en el punt de mira d’Israel

_________________

[Castellano]

Contra la criminalización de la solidaridad con Palestina

Los que justifican los crímenes de guerra han denunciado 9 activistas, entre ellas una militante de Endavant, por expresar su solidaridad con Palestina y denunciar la presencia, en agosto de 2015, en el festival de música Rototom de un artista israelí que defiende de forma sistemática los crímenes de guerra cometidos en los territorios ocupados. La denuncia es por un "delito de odio".

La acusación de antisemitismo contra cualquier crítica a la acción colonial del estado de Israel en Palestina era hasta ahora una utilización burda y lamentable de la memoria de los judíos perseguidos durante siglos y masacrados por el fascismo en Europa. Ahora puede convertirse, además, en una amenaza judicial, ya que la denuncia abre la puerta al uso del artículo 510 del código penal contra activistas de los derechos humanos.

Las acusaciones de antisemitismo por parte del "Comité Legal para la Lucha contra la Discriminación" se convierten aún más grotescas ante el hecho de que el abogado de los denunciantes ha defendido en otros juicios a integrantes de grupos violentos neonazis.

Todo esto forma parte de la estrategia de una parte de la ultraderecha europea y el sionismo para equiparar los delitos de odio en las luchas por los derechos humanos con el objetivo de poner freno al creciente éxito del BDS y de abrir un nuevo flanco represivo contra los movimientos revolucionarios.

Ante este ataque, hay que desenmascarar los intereses que se esconden detrás y hacer sentir bien fuerte nuestra solidaridad.

 

Más información:

Comunicado de la campaña de apoyo

JUNTOS, asociación catalana de judíos y palestinos, expresa su solidaridad con los encausados

DIRECTA: Denuncian 9 activistas para pedir al Rototom que no contratara Matisyahu

DIRECTA: El abogado de Lorenzo Sanz y Gescartera, detrás de la denuncia contra las activistas del BDS

EL ACENTO: Ofensiva sionista contra los derechos humanos

EL ACENTO: El BDS en el punto de mira de Israel

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fE2f

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal