lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fZ3J

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

28/09/2021 :: Països Catalans

Comunicat de les treballadores del servei d’atenció socioeducativa de l’agència Abits

x Plataforma per l'Ocupació Pública
Demanem a l’Ajuntament de Barcelona que sigui coherent amb el seu discurs polític i reconegui la situació de precarietat laboral a la qual hem estat sotmeses tots aquests anys

COMUNICAT DE LES TREBALLADORES DEL SERVEI D’ATENCIÓ SOCIOEDUCATIVA DE L’AGÈNCIA ABITS:Les treballadores del Servei d’Atenció Socioeducativa de l’agència ABITS, pertanyent a la Direcció de Feminismes i LGTBI, especialitzades en l’atenció a dones treballadores sexuals dins de l’Ajuntament de Barcelona, emetem el següent comunicat:
Després d’anys de lluita per la internalització del servei i equiparació de les condicions de treball amb la resta de treballadores del consistori, el 21 de setembre de 2021 el Jutjat Social N. 16 de Barcelona es va pronunciar de manera favorable i va sentenciar a l’Ajuntament a què ens reconegui com a treballadores municipals directes, declarant l’EXISTÈNCIA DE CESSIÓ IL·LEGAL de treballadores.
Com a exercici de dret, demanem a l’Ajuntament de Barcelona que sigui coherent amb el seu discurs polític i reconegui la situació de precarietat laboral a la qual hem estat sotmeses tots aquests anys. Que mostrin el seu compromís real amb la lluita contra la feminització de la pobresa i que reconegui els nostres drets no INTERPOSANT CAP RECURS i acceptant aquesta sentència com a ferma.
Amb tota la il·lusió, l'esforç i el nostre compromís professional, seguirem caminant cap a la defensa, garantia i foment dels de les dones, com a FEMINISTES i com a defensores de les POLÍTIQUES D'IGUALTAT d'oportunitats i de millora de situacions de precarietat i vulnerabilitat a la nostra ciutat.

--


Plataforma per l'Ocupació Pública - Municipalitzem

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fZ3J

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License ::

Principal