lahaine.org

compartir

                        

Dirección corta: https://lahaine.org/fE4S

Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf
  tamaño texto
Enviar por e-mail  enviar        Versión para imprimir  imprimir

traductor

23/02/2017 :: Països Catalans

Concentració de protesta davant l’esdeveniment ‘La Nit de la Informàtica i les telecomunicacions’

x CGT Catalunya

La precarietat no és un monstre imaginari. Aquest dijous se celebra la ’Nit dels telecomunicacions i la informàtica’ a l’Auditori de Barcelona. Aquest event premia iniciatives empresarials o de comunicació i compta amb el patrocini de les principals multinacionals i consultores del sector de les Tecnologies de la Informació com Everis, INDRA, T-Systems, Vodafone o Movistar.  L’esdeveniment comptarà amb la presència institucional del President de la Generalitat. Des de la Coordinadora d’Informàtica de la CGT considerem que la imatge del sector TIC i les seves empreses que es projecta a la població no té res a veure amb el món de precarietat, coaccions i vulneració de drets que veiem a diari als nostres centres de treball. Per aquesta raó, des de les 18:30 davant de l’Auditori de Barcelona, farem l’entrega dels ‘Premis de la Precarietat al sector TIC’.

Més de 600 treballadors/es del sector han pogut votar des de la web lanit.precarietat.net per les pitjors empreses del sector segons 7 categories, sent les guanyadores les següents empreses i directius: -Premi a la pitjor empresa subcontractadora: Movistar

-Premi a l’incompliment de la llei: Hewlett-Packard -Premi a les pitjors guàrdies, hores extres i llibertat sindical: Everis -Premi al tripijoc amb contractes públics: Indra -Premi Terminator al pitjor CEO: César Alierta -Premi a la retallada de plantilla més salvatge: Hewlett-Packard -Premi al pitjor ERO d’acomiadaments: Indra Aquestes empreses són les destacades en les seves respectives categories, però només representen la punta de l’iceberg respecte el que és una normalitat d’explotació a tot el sector. Des de la Coordinadora d’Informàtica de la CGT denunciem el fals miratge de feina de qualitat i futur que polítics i empreses fan servir quan es refereixen al sector tecnològic. La realitat és tot el contrari i només pot ser confrontada des de la mobilització dels seus treballadors i treballadores.  

compartir

                        

Dirección corta: https://lahaine.org/fE4S

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

©2017 by La Haine.

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal