lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fX8z

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

07/05/2021 :: Països Catalans

Contra l'assetjament policial de la brigada d'informació dels mossos.

x Plataforma Llibertat Pablo Hasel

Un cop més, els membres de la Plataforma per la Llibertat de Pablo Hasél, tornem a patir un episodi d'assetjament per part de la Brigada d'Informació dels Mossos d'Esquadra.

Aquest dissabte, quan uns membres de la Plataforma anaven amb cotxe, un ampli dispositiu dels Mos-sos d'Esquadra amb diverses furgonetes d'ARRO els van aturar per identificar-los i escorcollar-los un per un. Posteriorment, van escorcollar el cotxe de dalt a baix i quan un company els va preguntar el mo-tiu de l'escorcoll els agents no van respondre i es van posar a riure entre ells. Tot seguit, van començar a fer fotos al vehicle, concretament a la matrícula i a les enganxines i pancartes que portaven.

Però això no acaba aquí. Un cop va acabar l'escorcoll van marxar a casa d'una companya i durant el trajecte es van adonar que una furgoneta de l'ARRO i una patrulla els seguia. Al cap d'unes hores la companya va sortir a passejar el gos i la van abordar dos policies de paisà cridant-la pel seu nom, dient-li que la coneixien, que ja sabien amb qui anava i que vigilés, que tot això li acabaria portant molts problemes... Intentant ficar-li la por al cos i mostrant clarament que tenien informació seva.

Durant la darrera setmana, un altre company de la Plataforma va rebre una trucada dels Mossos d'Es-quadra on primerament, li parlaven d'un altre tema, però van acabar dient-li que per la zona on viu es-tan apareixent moltes mostres solidàries. També li van dir que ja el tenen identificat i li van proposar quedar per parlar en persona, buscant així, la seva col-laboració amb la policia, cosa a la que es va ne-gar rotundament.

Tots aquests episodis tenen una clara intencionalitat d'atemorir-nos i frenar la solidaritat tan necessària amb Pablo Hasél i la constant denúncia que s'està realitzant sobre el seu cas. Això, en comptes d'ate-morir-nos ens reafirma més en la nostra lluita. Tot aquest assetjament ens demostra que, com va dir Pablo, vivim en un Estat feixista on la solidaritat conseqüent és perseguida i el dret a reunió és vulnerat constantment. Si ens tenen tanta por és perquè les coses s'estan fent bé i s'està anant en la bona di-recció.

Cal assenyalar als responsables de tot aquest assetjament i que en aquest cas és responsabilitat de la Generalitat de Catalunya per molt que es fiquin la careta de demòcrates i solidaris amb Pablo. Són repressors i hem de tractar-los com a tal. Ells no tindran cap mena de mirament a l'hora d'exercir la re-pressió contra els qui lluitem pels drets i llibertats democràtiques.

LA SOLIDARITAT LA NOSTRA MILLOR ARMA !

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fX8z

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal