lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fZ5N

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

02/11/2021 :: Països Catalans

Convocada la primera gran manifestació contra la pujada de la llum

x CGT Catalunya
Desenes d’organitzacions i col·lectius impulsen una manifestació a Barcelona el dissabte 6 de novembre, sota el lema Aturem l’estafa de la llum.

Desenes d’organitzacions i col·lectius de Catalunya, entre els que es troben els sindicats de la Taula Sindical, col·lectius en defensa del dret a l’habitatge, casals de joves, organitzacions polítiques, ecologistes i altres, estan impulsant una gran mobilització contra la pujada dels preus de la llum i els subministraments, emmarcada en el context de crisi i de deteriorament de les condicions de vida que molta gent està patint.

La manifestació tindrà lloc el dissabte 6 de novembre, a les 18 hores, a Plaça Universitat. Les portaveus assenyalen que l’objectiu de la manifestació és mostrar el descontentament davant l’alça del preu dels subministraments i afirmen que “a l’hivern s’aguditzarà la situació en què es troben milers de famílies, ja que en els mesos més freds, el consum s’incrementa fins a un 20%”.

Els organitzadors assenyalen que els responsables directes són les multinacionals elèctriques i afirmen que aquestes “no poden seguir fent negoci amb necessitats bàsiques per viure”. A més, els organitzadors acusen el govern central i autonòmic de cedir davant l’oligopoli i consideren que les mesures proposades per pal·liar la situació, com els bons promesos pel govern espanyol, són insuficients.

El dissabte 6 de novembre posaran sobre la taula la “necessitat de prendre mesures urgents per reduir el preu dels subministraments”, però defensen l’expropiació de les elèctriques com a mesura més eficaç per posar fi a la situació que qualifiquen d’estafa.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fZ5N

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License ::

Principal