lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/cG95

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

05/05/2010 :: Països Catalans

Diverses publicacions locals populars comencen a coordinar-se

x laccent.cat

Els últims anys s'han anat creant publicacions locals populars i crítiques a molts pobles i barris d'arreu del territori; d'altres amb més trajectòria s'han anat consolidant. Aprofitant el Dia de la Llibertat de Premsa, que se celebra el 3 de maig, aquest diumenge dia 2 diversos mitjans de comunicació populars s'han trobat a Sant Andreu de Palomar per intercanviar experiències.

D'aquesta trobada n'ha sortit un embrió de treball en xarxa i intercanvi de recursos: la Xarxa de Mitjans Locals de Comunicació Popular. Aquesta Xarxa pretén servir de punt de trobada i assessorament entre les publicacions ja existents, a més de potenciar i ajudar a la creació d'altres.

A la trobada, convocada per L'Eixida, el butlletí mensual popular de Sant Andreu de Palomar, hi han assistit membres de La Bicicleta (Tarragona) l'Escuranda (Amposta), Riu Amunt (Solsonès-Alt Cardener) i la recent creada La Riuada (el Prat de Llobregat).

Unes publicacions que tenen en comú el format paper, que estan escrites íntegrament en català i tenen una vocació d'informació rigorosa i crítica d'àmbit local o comarcal. A més de compartir un mateix model assembleari, d'independència econòmica i sense ànim de lucre.

Mira també:
http://www.laccent.cat
http://www.laccent.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=1165:diverses-publicacions-locals-critiques-comencen-a-coor

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/cG95

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal