lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eP26

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

17/02/2015 :: Països Catalans, Barcelona

El sindicat CNT-AIT s’instal•la a Molins de Rei

x CNT Molins de Rei
21 de febrero. A partir del dia següent de la presentació, el nucli de la CNT molinenca iniciarà la seva activitat sindical


Molins de Rei comptarà, a partir de la setmana vinent, i per primera vegada després de dècades, amb la presència d’un sindicat. Es tracta del sindicat d’arrel anarquista CNT-AIT, que iniciarà a partir de la setmana vinent la seva activitat al Casal La Mola, situat al Carrer Raseta nº3, nau 7 [Entrada pel Carrer Sant Isidre].


És també en aquest local on les persones que formen part del nucli confederal de la CNT faran un acte de presentació. La jornada començarà a les 13h amb un dinar popular. A la tarda se celebrarà el passi del documental `No visquem més com esclaus’ (16h) i la presentació del llibre ‘L’anarquia funciona’, de Peter Gelderloos (18:30h). La jornada clourà a la nit amb un concert que començarà a les 22h i que reunirà a les formacions Freehand & Tito Reyes, Kronstadt, El Gran Zeta, Luz de zulo i Protectores intergalácticos. 

A partir del dia següent de la presentació, el nucli de la CNT molinenca iniciarà la seva activitat sindical, tot i que ja ha donat les seves primeres passes amb la constitució d’una secció sindical a l’empresa Magma Serveis Culturals SL. La següent passa seran les assessories que un dels advocats laboralistes del sindicat oferirà de manera gratuïta a qualsevol treballador/a, sigui o no sigui afiliat/ada, i que es faran tots els dijous a partir de les 19:00h a l’espai La Mola.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eP26

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal