lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/dI2o

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

30/06/2012 :: Països Catalans

Nota de premsa de la Plataforma Carles Pinazo i els partits polítics de Gandia i La Safor.

x Iniciativa Animalista
Totes les organitzacions polítiques recolzen la manifestació convocada per la PCP contra les corregudes de bous a Gandia.

La Plataforma Carles Pinazo ha presentat la manifestació del dia 14 de juliol, que recorrerà el passeig Marítim Neptú, de la platja de Gandia, a partir de les 11 hores. Toni Infante ha explicat que, després de l’èxit que ha suposat la retirada del BIC per a la tortura taurina que havia defensat el conseller Serafín Castellano, no té sentit que l’alcalde de Gandia del PP, Artur Torró, mantinga la seua ofensiva en favor dels interessos taurins.

Rosa Tormos ha parlat en nom de la SPAMA la Safor, membre de la Plataforma Carles Pinazo. Ha assenyalat cap a la imatge de Fuster que presideix la sala del Casal Jaume I de la Safor-Valldigna, signada per Hervas, i que diu “Això és la cultura”. La cultura no és una pràctica de tortura instrumentada que és rebutjada per la majoria de la societat, i que no s’ha trobat en falta a Gandia durant els últims 24 anys.

L’acte de presentació ha comptat amb el suport del PSPV-PSOE, Joves Socialistes, Els Verds del País Valencià, Iniciativa-Compromís, Bloc-Compromís, EUPV, ERPV, PSAN, SI i MDT.

La manifestació, que comptarà amb grups de tabalets i dolçaines, música i altres animacions, anirà encapçalada per tres pancartes. La primera serà de joves i xiquets i xiquetes que representaran el futur de la vida i la cultura, amb el lema “Els animals són els nostres amics”. La segona pancarta serà de la Plataforma Carles Pinazo, “Pels drets de tots els animals”. La tercera serà la pancarta dels partits i organitzacions polítiques, amb el lema unitari “No a les corregudes de bous”.

Les entitats organitzadores consideren que la manifestació serà un clam contra la maniobra del alcalde i de l’equip de govern del PP de Gandia, que significarà un enorme cost econòmic i de imatge per a la ciutat i que, a més, ni tan sols compta amb el suport de la majoria de la seua base social.

Gandia 29.06.2012.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/dI2o

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal