lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fH3q

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

12/07/2017 :: Països Catalans

Nota de premsa del comitè d'empresa del Metro de Barcelona

x CGT Catalunya

El Comitè d’Empresa de Ferrocarril Metropolità de Barcelona, després de les declaracions de la Presidenta de TMB Mercedes Vidal, vol manifestar el següent:

 

Aquest Comitè sempre ha demostrat la seva vocació de negociació i per això no entén les paraules de la Presidenta en que expressa la voluntat de la Direcció de no continuar negociant.

 

El Comitè de Vaga té el mandat de l’assemblea de negociar i defensar els interessos dels treballadors. Aquest Comitè continua tenint la voluntat de treballar per resoldre el conflicte i portar a l’assemblea totes les propostes que donin solució a les pretensions dels treballadors. Per més pressió que rebem ens neguem a tancar la porta d’una sortida negociada.

 

Volem destacar que aquest Comitè mai s’ha negat a reunir-se amb el Departament de Treball per solucionar la problemàtica que tenen els treballadors i ha demostrat més d’una vegada la seva responsabilitat davant aquesta mediació, traslladant a l’assemblea tota la informació del curs de les negociacions.

 

Creiem que l’actitud dels responsables polítics de TMB és desafortunada i no defensa ni els interessos de la ciutadania de Barcelona, ni els del servei públic que representa TMB. Per aquest motiu tornem a exigir la dimissió de la senyora Mercedes Vidal com a màxima responsable de TMB després de les seves últimes declaracion

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fH3q

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal