lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/bU1D

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

31/03/2009 :: Països Catalans

Nova okupació a Rubí

x La Haine

COMUNICAT DE LA FABRI-K

El passat 28 de febrer un nombrós grup de persones de Rubí vam entrar a una de les naus de l’antiga PBR a Can Rosés per construir, per fi, a Rubí, un espai alternatiu o­n fer cursos, tallers, assajar, fer un hort ecològic i, en definitiva, trobar-nos.

La falta d’espais culturals a Rubí és evident, i davant la demanda d’aquests a l’Ajuntament sense obtenir resposta, hem optat per la okupació.

La fàbrica porta anys sense funcionar, al entrar vam veure que havia estat robada tota la instal·lació tant elèctrica com d’aigua i totes les portes estaven obertes. Fins ara era un perill.

Fa un mes hem acondicionat dues de les naus, que tenen una infraestructura nova però que estaven plenes de runes, de claus, de vidres...Ara és un espai net, arreglat, o­n fer mil activitats i muntat amb 0 recursos.La voluntat és l’únic que ens ha calgut per fer allò que l’Ajuntament s’ha negat tant temps a fer amb diners.

És un espai abandonat, que no ha tingut cap ús i que just quan s’intenta fer alguna cosa constructiva, positiva, se’ns vol negar.

Hem rebut visita de les diverses policies (locals i mossos) però ens pensem quedar. Creiem en el què fem i pensem que si no tenim espais, i hi ha espais abandonats, s’han d’aprofitar.

Gent sense espais i espais sense gent, com s’entén?

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/bU1D

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal