lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM9x

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

25/02/2019 :: Anticarcelaria, Països Catalans

Solidaritat amb Antonio Nieto Galindo

x Grup Anticarcerari del Camp de Tarragona
Concentración en Tarragona el miércoles 27 de febrero a las 10h30 de la mañana delante de la Subdelegación del Gobierno

A Tarragona ens sumem a la campanya en suport a Antonio Nieto Galindo, pres en lluita  a la presó de Múrcia II.

La cadena perpètua no ha desaparegut a Espanya, sinó que ha estat camuflada en aquest circ que es coneix com a democràcia. Un clar exemple d’això és Antonie Nieto Galindo, una de les persones que més temps porta presa -des de l’any 1979- en una cadena perpetua encoberta. Al gener del 2020, quan acabi aquesta condemna, serà extraditat a l’Estat francès per a seguir entre reixes.

Antonie Nieto Galindo porta 40 anys pres, segrestat entre els murs que l’Estat l’hi ha imposat per vivenda fixa. Quan va tenir els judicis a França, no va poder assistir-hi ni defensar-se degut a que estava pres a l’Estat espanyol, per la qual cosa se’l va declarar en rebel·lia i se li van imposar dues cadenes perpètues més (es veu que tota una vida a la presó encara no és suficient).

Actualment Antonie està malalt de càncer i té problemes d’estómac. Volen deixar-lo morir a la presó!

L’horrible crim comès pel nostre company no es pot perdonar a ulls de qualsevol Estat, i menys a una persona pobre: robar un banc. Els atacs al capitalisme efectuats a França i Espanya l’han portat a la sentència de tancament perpetu, encara que sigui de manera encoberta com en el cas d’Espanya. És curiós com canvia el futur d’una persona si el robar ho fa un milionari des d’una còmode butaca, o una persona pobra que per necessitat o simplement per odi als que ens condicionen la vida i ens exploten (banca, Estat, empresaris…) decideix recuperar part d’allò que ens han robat.

Ens neguem a tancar els ulls davant aquests casos, i sobretot, ens neguem a mantenir un model de tortura social com és la presó. Per això fem una crida a la solidaritat per exigir la immediata llibertat del company.

No més segrests a la presó. No més cadenes perpètues encobertes.

LLIBERTAT PER ANTONIE NIETO GALINDO! LLIBERTAT PER TOTES LES PERSONES PRESES!

Us animem a solidaritzar-vos amb ell escrivint-li a:

Antonio Carlos Nieto Galindo

Centro Penitenciario de Múrcia II

Paraje Los Charcos

30191 Campos del Rio (Murcia)

------------------------------------------------ 

Desde el grupo La Corda junto con CNT Tarragona, nos sumamos a la campaña de apoyo a Antonio Nieto Galindo. Adjuntamos el cartel en este correo.
Como seguramente ya sabéis, Antonio es una de las personas que mas tiempo lleva preso en el Estado Español -desde el año 1979-. En enero del 2020, acabará de cumplir condena, pero está previsto que lo extraditen al Estado Francés para cumplir dos cadenas perpetuas más. El compañero lleva 40 años preso, está enfermo de cáncer y tiene problemas de estómago.Cabe destacar que Antonio es ex-miembro de la COPEL y siempre ha estado en lucha adentro de las cárceles. Actualmente forma parte de los presos y presas en lucha para visibilizar la tabla reivindicativa de 12 puntos.
Es por todo esto que se convoca una CONCENTRACIÓN EN TARRAGONA el próximo MIÉRCOLES 27 DE FEBRERO, a las 10'30 de la mañana, delante de la subdelegación del gobierno español.
Libertad para Antonio Nieto Galindo! Libertad para todas las personas presas! 

https://lacorda.noblogs.org/post/2019/02/16/solidaritat-amb-antonio-nieto-galindo/

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM9x

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal