lahaine.org

compartir

                    

Dirección corta: https://lahaine.org/gB9O

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

22/09/2022 :: Països Catalans

Vaga a Autobusos de TMB del 22 al 30 de setembre

x CGT Catalunya

Malgrat els esforços dels mediadors de Treball, cap de les tres reunions que s’han celebrat al Departament de Treball han tingut un resultat positiu. TMB continua tancada en no atendre la principal reivindicació de la plantilla: NO PERDRE EL PODER ADQUISITU DELS NOSTRES SALARIS.

Igualment, ara TMB no reconeix la totalitat del deute que te amb tota la plantilla, i que ella mateixa va quantificar en 25 milions d’euros, generats per un mal càlcul d’un dels complements salarials que es va abonar erròniament des de 2003 a 2021. Des de el Comitè de Vaga s’ha proposat, per saldar aquest deute, el seu abonament en dies de descans, sent la resposta de TMB reconèixer només la meitat del que ens deu i que només es podrà gaudir si compactem la jubilació parcial.


Vista la actitud numantina de TMB, des del Comitè de Vaga s’ha decidit mantenir la convocatòria de vaga. El primer dia de vaga serà aprofitat per fer una Assemblea General a les 12h a les Cotxeres de Sants perquè la plantilla decideixi els nous passos que hem de donar per aconseguir els nostres objectius.


Tota la plantilla d’autobusos de Barcelona lamentem els perjudicis que puguem ocasionar als nostres usuaris i usuàries a la vegada que els demanem la seva comprensió. Creiem firmament que cap treballador/a ha de perdre el poder adquisitiu del seu salari i es per això que animen a tothom a lluitar per aquest objectiu: ELS SALARIS HAN DE PUJAR COM A MÍNIM IGUAL QUE L’IPC.

compartir

                    

Dirección corta: https://lahaine.org/gB9O

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License ::

Principal