lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/cB1r

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

22/11/2009 :: Carlos Presente, Països Catalans

[Fotos] Manifestación en Castelló de la Plana contra el fascismo

x La Plataforma

Ayer sábado 21 de noviembre se manifestaron alrededor de 250 personas por el centro de Castelló contra el fascismo y el capitalismo. La manifestación, convocada por las BAF Castelló, comenzó en "la Farola", plaza céntrica de la ciudad y transcurrió sin apenas presencia policial en un ambiente tranquilo y combativo. Se gritaron consignas como "la Plana será la tumba del fascismo", "Josue asesino", "que casualidad que sea militar", en referencia al compañero Carlos Palomino asesinado por un fascista militar, "vosotros fascistas sois los terroristas", etc.
Para concluir la manifestación se leyó un comunicado frente a la delegación de gobierno de Castelló, donde se desplegaron pancartas y se hizo un llamamiento a la lucha antfascista.

Comunicado:

[Cat]
Avui, dia 21 de novembre, ens manifestem una altra vegada per a tornar a protestar contra l'Estat Espanyol i aquesta farsa democràcia que no és res més que el camufaltge polític del propi règim franquista i nacional catòlic que governava fa 30 anys, en el qual l'extrema dreta, reaccionaris i conservadors, es van succeir a si mateixos al capdavant de l'Estat i institucions, tant polítiques com judicials. Per tant, considerem que aquesta autodenominada transició que intenten vendre'ns, no va existir mai, ja que no es va succeir mai el canvi de règim polític i econòmic. A més, qui igual que nosaltres afirma aquests fets, no és solament perseguit, sinó també apartat de l'àmbit polític, així com succeix amb l'aplicació de la Llei de partits, feta simplement per a perseguir a organitzacions i moviments revolucionaris antifeixistes i anticapitalistes.
Ni la policia, ni els jutges, ni els polítics, ni els demòcrates van treure el feixisme dels carrers. Nosaltres si podem.

EL FEIXISME AVANÇA SI NO SE'L COMBAT!

JA SÓN MOLTES LES AGRESSIONS, ARA DIEM JA N'HI HA PROU!!

NI FEIXISTES NI NAZIS ALS NOSTRES CARRERS, NI A LES INSTITUCIONS!!

CASTELLÓ SERÀ LA TOMBA DEL FEIXISME!!

VISCA LA LLUITA ANTIFEIXISTA!!

  www.theplatform.nuevaradio.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/cB1r

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License ::

Principal