lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM7w

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

05/02/2019 :: Estado español, Estado español, Nacionales PP.Catalans

Perecución judicial a la solidaridad con Palestina.

x Ítaca
Declaración de Itaca sobre la persecución judicial a la solidaridad con Palestina.

Comunicat d'Ítaca davant la persecusió judicial a la solidaritat amb Palestina
 

L'Organització Internacionalista dels Països Catalans-Ítaca volem expressar tot el nostre suport, solidaritat i volem fer arribar una càlida abraçada fraternal als companys que avui estan essent perseguits pel seu compromís internacionalista, antiimperialista i per la seva solidaritat amb la lluita del poble palestí.
 

De nou, l'internacionalisme està en el punt de mira, i de nou la solidaritat amb Palestina és enviada davant dels seus tribunals. Aquesta setmana han estat citats, a la Ciutat de la Justícia de València, els vuit companys compromesos amb la lluita del poble palestí i amb la campanya BDS (Boicot, Desinversió i Sancions). Se'ls imputa els delictes d'amenaces, coaccions i incitació a l'odi per una campanya promoguda a les xarxes socials, on es demanava que l'organització del festival Rototom reconsiderés la participació, en l'edició de 2015, del cantant sionista Matisyahu pels seus posicionaments públics a favor de la intervenció militar a Gaza i per negar l'existència del poble palestí.
 

Aquesta mateixa setmana, a l'estat espanyol, s'ha sabut que la companya Ángeles Maestro, militant de Red Roja juntament amb dues companyes més, estan essent investigades per l'Audiència Nacional per financiació del terrorisme. Red Roja va promoure, entre mitjans de 2014 i finals de 2015, la recollida d'ajuda econòmica per a enviar-la al poble palestí. Ángeles era titular del compte bancari i Maria i Beatriz eren adjuntes.
 

Ambdós casos de persecució judicial tenen el seu origen el 2014 i el 2015. Anys en que l'estat d'Israel va realitzar vàries ofensives contra la població palestina, que van causar milers de morts; una de les quals va mantenir la Franja de Gaza assetjada durant 51 dies.
 

Avui els botxins envien als companys dels Països Catalans i de Madrid davant dels seus jutges. Des d'Ítaca, passi el que passi, ja us hem absolt i condemnem els veritables culpables de la situació en què viu el poble palestí.
 

Condemnem a l'estat terrorista d'Israel per genocida. L'objectiu central d'Israel és apoderar-se de les terres dels palestins amb la perspectiva de construir el "Gran Israel". Per això busca expulsar, matar als palestins i desestabilitzar els països veïns. Avui a Cisjordània, l'estat d'Israel continua construint assentament il·legals, robant terres als palestins, els quals estan patint una brutal ocupació militar. A Gaza l'estat d'Israel ha construït la presó a cel obert més gran del món, on en 365km2 hi malviuen 1.800.000 palestins, que no se'ls permet sortir i on les seves cases, hospitals i escoles són bombardejades per l'estat sionista cada vegada que els plau.
 

Condemnem l'imperialisme euro-nord-americà per promotors, còmplices i encobridors. El projecte sionista mai s'hagués pogut concretar sense el suport de les principals potències imperialistes, que han vist en aquest, un aliat perfecte per aconseguir els seus objectius a la regió. Debilitar els moviments nacionalistes àrabs, contribuir a la desestabilització dels països veïns i fer-se amb el control dels recursos naturals de la regió.
 

Condemnem a les classes dirigents dels Països Catalans per col·laboradors amb el genocidi del poble palestí. Des dels partits que representen l'alta burgesia catalana-espanyolista fins als partits que representen a la mitjana i petita burgesia, que han tingut o tenen responsabilitats de govern a qualsevol nivell, lluny de trencar amb les relacions diplomàtiques amb l'estat terrorista d'Israel han continuant afavorint els interessos de la seva classe social, reforçant i augmentant les relacions comercials, les relacions institucionals, el comerç d'armes i els intercanvis acadèmics amb l'estat d'Israel.
 

Condemnem als mitjans de comunicació burgesos, als seus periodistes, tertulians i columnistes per lacais i intoxicadors. La penetració del lobby sionista avui als mitjans de comunicació és un fet, ja sigui aquesta de forma directa (a partir de periodistes, tertulians o columnistes) o de forma indirecta (a partir de la difusió de notícies extretes d'agències de notícies internacionals al servei de l'imperialisme euro-nord-americà). Avui els mitjans de comunicació són el principal òrgan de propaganda de l'imperialisme i els seus aliats sub-alterns als Països Catalans. Són aquests mitjans qui s'encarreguen de criminalitzar la solidaritat de classe i la gent que ens organitzem i lluitem per una societat sense classes.
 

Condemnem els seus aparells repressius, des de jutges i fiscals a militars i policies, per perseguir i reprimir la gent organitzada amb l'objectiu d'estendre la por entre la classe treballadora. Són aquests gossos de l'estat els que ens persegueixen, ens jutgen i ens empresonen relacionant la lluita antisionista i la solidaritat amb la resistència palestina amb l'antisemitisme i tractant als revolucionaris de terroristes per aplicar-nos les lleis més dures i criminals.
 

Avui la solidaritat amb la lluita del poble palestí està aconseguint petites victòries als Països Catalans: des de Catalunya Nord fins al País Valencià. Som conscients que les classes dominants no estan disposades a cedir ni en aquest camp ni en altres esferes de la lluita de classes. Per això ens envien la seva policia i ens porten davant dels seus jutges. Tenim clar, també, quin és l'objectiu que persegueixen amb la seva repressió: atemorir la gent que s'organitza i lluita contra el seu sistema basat en l'apropiació il·lícita dels mitjans de producció i en l'explotació descarnada dels treballadors i dels pobles del món i evitar que ens solidaritzem amb els pobles que resisteixen l'embat de l'imperialisme. Ens acusen d'antisemites als que denunciem el sionisme per poder-nos aplicar el delicte d'odi. Ens acusen de terroristes als que ens solidaritzem amb la causa palestina per enviar-nos a l'Audiència Nacional.
 

Davant la seva repressió, Ítaca reafirmem la nostra solidaritat internacionalista amb els pobles que avui estan plantant cara als plans de l'imperialisme i reafirmem el nostre compromís de classe en la lluita per una societat comunista.
 

Per acabar, us volem animar a participar dels actes de solidaritat que s'organitzin en suport dels companys encausats dels Països Catalans, a través de la campanya Defensem els Drets Humans (@Defensem_DDHH) així com demanem una col·laboració econòmicament amb les companyes de Madrid per fer front a la situació en què es troben. Col·laboració que es pot fer al número de compte ES23 1491 0001 2130 00073309.


ÍTACA, Organització Internacionalista dels Països Catalans 

Països Catalans, 3 de febrer de 2019

_______________________

Perecución judicial a la solidaridad con Palestina.


 Declaración de Itaca sobre la persecución judicial a la solidaridad con Palestina.
 

La Organización Internacionalista de los Països Catalans -Ítaca desea expresar nuestro pleno apoyo y solidaridad y enviar un cálido abrazo fraternal a los colegas que ahora están siendo perseguidos por su compromiso internacionalista, antiimperialista y por su solidaridad con la lucha del pueblo palestino.
 

Una vez más, el internacionalismo está en el centro de atención, y una vez más la solidaridad con Palestina se envía a sus tribunales. Esta semana han sido citados, en la Ciudad de Justicia de Valencia, los ocho compañeros comprometidos con la lucha del pueblo palestino y la campaña BDS (Boicot, Desinversión y Sanciones). Se les imputaron crímenes de amenazas, coerción e incitación al odio por una campaña promovida en las redes sociales, donde se solicitó que la organización del festival Rototom reconsiderara la participación, en la edición de 2015, del cantante sionista. Matisyahu por su posicionamiento público a favor de la intervención militar en Gaza y por negar la existencia del pueblo palestino.
 

Esta semana, en España, se supo que la compàñera Ángeles Maestro, una militante de Red Red junto con otras dos compañías, está siendo investigada por la Audiencia Nacional por financiación del terrorismo. Red Roja promovió, entre mediados de 2014 y finales de 2015, la recaudación de ayuda económica para enviarla al pueblo palestino. Ángeles era el titular de la cuenta bancaria junto a María y Beatriz.
 

Ambos casos de persecución judicial se originaron en 2014 y 2015. Años en los que el estado de Israel realizó varias ofensivas contra la población palestina, que causaron miles de muertes; uno de los cuales mantuvo a la Franja de Gaza acosada durante 51 días.
 

Hoy, los verdugos los envían a sus jueces desde los Països Catalans y Madrid. Desde Itaca, pase lo que pase, ya los hemos absuelto y hemos condenado a los verdaderos culpables de la situación en que vive el pueblo palestino.
 

Condenamos el genocidio del estado terrorista de Israel. El objetivo central de Israel es apoderarse de las tierras de los palestinos con la perspectiva de construir el "Gran Israel". Por eso busca expulsar, matar a los palestinos y desestabilizar a los países vecinos. Hoy en Cisjordania, el estado de Israel continúa construyendo asentamientos ilegales, robando tierras a los palestinos, que sufren una brutal ocupación militar. En Gaza, el estado de Israel ha construido la cárcel al aire libre más grande del mundo, donde 1,800,000 palestinos se reúnen alrededor de 365 km2, a quienes no se les permite salir y donde sus casas, hospitales y escuelas son bombardeados por El estado sionista cada vez que te plazca.
 

Condenamos el imperialismo euro-estadounidense a los promotores, cómplices y envolventes. El proyecto sionista nunca habría podido materializarse sin el apoyo de las principales potencias imperialistas, que han visto en esto, un aliado perfecto para lograr sus objetivos en la región. Debilitar los movimientos nacionalistas árabes, contribuir a la desestabilización de los países vecinos y tomar el control de los recursos naturales de la región.
 

Condenamos a las clases dominantes de los Països Catalans por colaborar con el genocidio del pueblo palestino. Desde los partidos que representan a la alta burguesía catalana-española hasta los partidos que representan a la burguesía media y pequeña, que han tenido o tienen responsabilidades gubernamentales a cualquier nivel, lejos de romper con las relaciones diplomáticas con el estado terrorista de Israel han seguido promoviendo los intereses de su clase social, fortaleciendo e incrementando las relaciones comerciales, las relaciones institucionales, el comercio de armas y los intercambios académicos con el estado de Israel.
 

Condenamos a los medios de comunicación burgueses, a sus periodistas, a los creadores de noticias y a los columnistas por lacayos e intoxicadores. La penetración del lobby sionista hoy en los medios de comunicación es un hecho, ya sea directamente (de periodistas, grupos de noticias o columnistas) o indirectamente (de la difusión de noticias de agencias de noticias internacionales a servicio del imperialismo euro-americano). Hoy los medios de comunicación son el principal cuerpo de propaganda del imperialismo y sus aliados subalternos en los Països Catalans. Son estos medios quienes están a cargo de criminalizar la solidaridad de clase y a las personas que nos organizamos y luchamos por una sociedad sin clases.

Condenamos a sus aparatos represivos, desde jueces y fiscales hasta militares y policías, por perseguir y reprimir a las personas organizadas con el objetivo de extender el temor entre la clase trabajadora. Estos perros del estado son los que nos persiguen, juzgan y encarcelan vinculando la lucha antisionista y la solidaridad con la resistencia palestina con el antisemitismo y tratando a los revolucionarios como terroristas aplicando las leyes más severas y criminales.
 

Hoy, la solidaridad con la lucha del pueblo palestino está logrando pequeñas victorias en los Països Catalans: desde el norte de Catalunya hasta el País Valenciá Somos conscientes de que las clases dominantes no están listas para ceder ni en este campo ni en otras áreas de la lucha de clases. Es por eso que nos envían a sus policías y nos llevan ante sus jueces. También tenemos claro el objetivo que persiguen con su represión: asustar a las personas que se organizan y luchan contra su sistema basado en la apropiación ilícita de los medios de producción y la explotación defectuosa de los trabajadores. y de los pueblos del mundo y para evitar la solidaridad con los pueblos que resisten el choque del imperialismo. Nos acusan de antisemitismo por denunciar el sionismo para poder aplicar el delito de odio. Estamos acusados de terroristas por apoyar la causa palestina para enviarnos a la Audiencia Nacional.
 

Ante su represión, Ítaca reafirma nuestra solidaridad internacionalista con los pueblos que ahora enfrentan los planes del imperialismo y reafirma nuestro compromiso de clase en la lucha por una sociedad comunista.
 

Finalmente, nos gustaría animar a participar en actos de solidaridad que se organicen en apoyo de los compañeros comprometidos de los Països Catalans, a través de la campaña Defender los derechos humanos (@ Defensem_DDHH) y pedimos una colaboración económica con los compañeros de Madrid para hacer frente a la situación en la que se encuentran. Colaboración que se puede hacer en el número de cuenta ES23 1491 0001 2130 00073309.

ÍTACA, organización internacionalista de los Països Catalans.

Països Catalanss, 3 de febrero de 2019

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM7w

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal