lahaine.org

compartir

                    

Dirección corta: https://lahaine.org/bQ7j

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

16/12/2008 :: Països Catalans

[Fotos] Concentració a València per l´assassinat de Alexandro

x La Plataforma

Al voltant de 200 persones s'han concentrat a les portes de la facultat d'Història, emprenent una marxa des d'allí per l'avinguda Blasco Ibañez (coneguda en València per la quantitat d'universitats que s'hi agrupen i per ser l'avinguda que el govern valencià del pp vol ampliar, destruint l'emblemàtic Barri del Cabanyal).

Immediatament s'ha posat en marxa l'increïble dispositiu policial de més de mig centenar de policies i, a pocs metres de l'inici de la mani, la policia ha bloquejat el carrer.

L@s manifestants han reaccionat de pressa canviant el sentit de la mani i el carril, però als pocs metres han sigut de nou bloquejats per la policia. L@s manifestants han reculat de forma voluntaria cap a la facultat d'Agrícoles, rodejant-los de forma espectacular la madera; s'ha resistit al crit de "policia assassina" i "Alexandro no olvidamos", etc.

A continuació, fent-se forts en la facultat, s'ha procedit a fer una assemblea i després d'uns moments d'incertesa, la gent ha començat a eixir poc a poc. Han hagut nombroses identificacions abans i després de la mani. La policia i secretes han perseguit a manifestants i han anat a varis locals a identificar a gent, sense que s'haja produït fins el moment cap detenció.

Castellano

Alrededor de 200 personas se han concentrado a las puertas de la facultad de Historia, comenzando una marcha desde allí por la Avd. Blasco Ibañez (conocida en Valencia por la cantidad de universidades que se agrupan en ella y por ser la Avd. que el gobierno del pp valenciano quiere ampliar destruyendo el emblemático Barri del Cabanyal).

Inmediatamente se ha puesto en marcha el increíble dispositivo policial de más de medio centenar de policías y, a pocos metros del inicio de la mani, la policía ha bloqueado la calle. L@s manifestantes han reaccionado enseguida cambiando el sentido de la mani y el carril, pero a los pocos metros han sido de nuevo bloquead@s por la policía. L@s manifestantes han reculado de forma voluntaria hacia la facultad de Agrícolas rodeándolos de forma espectacular la madera; se ha resistido al grito de "policía asesina" y "Alexandro no olvidamos" etc.

A continuación, haciéndose fuertes en la facultad, se ha procedido a hacer una asamblea y, después de unos momentos de incertidumbre, la gente ha empezado a salir poco a poco. Han habido numerosas identificaciones antes y después de la mani. La policía y secretas han perseguido a manifestantes y han ido a varios locales a identificar gente sin que se haya producido hasta el momento ninguna detención.

compartir

                    

Dirección corta: https://lahaine.org/bQ7j

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License ::

Principal